1. ایمان قربانعلی
  2. عمومی - ایزابل، الستیکس، فری پی بی اکس ...
  3. دوشنبه, 07 آذر 1390
سلام

RoomX چیه ؟

این ویدیو را چطوری در Web Conference فعال کنم ؟
نظر
هنوز هیچ نظری ارسال نشده است!
پاسخ پذیرفته شده Pending Moderation
0
رای
بازگشت
من با webconference کار کردم اما چیزی راجع به roomX نمیدونم .
نظر
0
رای
بازگشت
سلام

تصویر قشنگ کار می کنه ؟

تنظیم خواستی می خواد ؟
نظر
0
رای
بازگشت
تست تصویر نگرفتم آخه وب کم نداشتم . یک ایمیل میدی به نام ادمین کنفرانس و بقیه ایمیل ها به عنوان یوزر .یه قسمتی هم داره برای دادن شماره کنفرانس .
بعد به کاربرانی که میل اونها رو به سیستم دادی یک میل میفرسته که حاوی یک لینک (دقت داشته باش به جای نام هاست از ip سرور استفاده کنی در باز کردن صفحه browser) و حاوی یک پسورد بعد که داخل شدی برای اینکه بتونی صدا هم داشته باشی نرم افزار eyebeam یا هر چیز دیگه ای که داری رو باز میکنی و توی اون میل که برات فرستاده شده گفته شده که یک عدد رو بزنی (5555) بعد شماره کنفرانس رو ازت میخواد . در ضمن فقط ادمین میتونه تصویر بده به همه .یک محیط چت کوچیک هم کنارش هست . یک قسمتی هم داره برای وارد کردن فایل pdf برای presentation که کنترل اون pdf به عهده ادمین هستش. در حقیقت یک آموزش از راه دوره .
موفق باشی
نظر
0
رای
بازگشت
با سلام
roomx در واقع همان کار مدیریت هتل و بیمارستان است.در بیمارستان های بزرگ و نیز هتل های بزرگ مدیریت اطاق ها (تمیز شده یا نشده - پر یا خالی بودن)استفاده مشتریان از مینی بار (یخچال) و...... ونیزدر بیمارستان ها کار بسیار حجیمی می باشد. حال این ماژول از امکانات الستیکس در امر تلفن ها ودوربینها نیز می تواند تلفیق شود.
نظر
0
رای
بازگشت
RoomX کار دوست عزیزم آقای Frank Danard هست.. به زودی مقاله فارسی آن را برای شما روی سایت خواهم گذاشت (شاید 2 هفته آینده)، همانطور که آقا بهمن ! فرمودند برای مدیریت هتل یا بیمارستان و یا هر جایی شبیه اینجاهاست..
نظر
  • صفحه :
  • 1

هنوز به این موضوع پاسخی داده نشده است

دسته بندی ها

سیستم های تلفنی کدباز
  1. 107 پست
  2. 0 زیرمجموعه
سیسکو Cisco
  1. 61 پست
  2. 0 زیرمجموعه