1. عباس کریمی
  2. عمومی - ایزابل، الستیکس، فری پی بی اکس ...
  3. دوشنبه, 02 آبان 1390
سلام
فرق disa با callback چیه ؟
نظر
هنوز هیچ نظری ارسال نشده است!
پاسخ پذیرفته شده Pending Moderation
0
رای
بازگشت
فکر کنم فرقشو پیدا کردم فرقش اینه که disa از شخص pass میخواد اما call back نمیخواد .درسته؟
من یه ivr درست کردم بعد شماره 3 دادم به disa شخص وصل میشه پس میخواد بعد بوق آزادم میده اما شماره میگیرم میگه شماره رو اشتباه میگیری فک کنم مشکل تو dial patterne درسته ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نظر
0
رای
بازگشت
سلام
این ها دو مفهوم جدا هستند:
disa برای وقتی است که شما می خواهید از بیرون به بوق داخلی سیستم دسترسی داشته باشین، یعنی با استفاده از disa بوق شما روی بوق سیستم می افته و بعد از اتصال هر تماسی که بگیرید انگار از داخل شرکت و با شماره ی شرکت گرفتین.
اما در callback به این صورته که بعد از تماس با سیستم، به صورت اتوماتیک سیستم تلفن رو قطع کرده و با شما تماس می گیرد. البته تنظیمات و امکانات متنوعی داره. این برای زمانی است که شما می خواهید هزینه ی تماس برای شرکت بیفته نه برای تماس گیرنده.
برای توضیحات کامل به کتاب آقای کوه فلاح و Elastix without tears مراجعه کنید.
نظر
0
رای
بازگشت
من disa رو راه انداختم بوق آزاد هم بهم میده اما وقتی شماره رو میگیرم میگه شماره اشتباهه یا اینکه بعدا تماس بگیرید . به نظر شما اشکال از کجا میتونه باشه ؟
نظر
0
رای
بازگشت
سلام

در مسیر تماس های خروجی dial pattern خاصی ست نکردید؟ مثلا گرفتن پیش شماره ی 8 یا 9 برای آزاد شدن خط؟
بعد اینکه خروجی CLI چی هستش؟ اگه می تونید اینجا بذارید شاید بتونیم کمک کنیم...
نظر
0
رای
بازگشت
آن شماره ای که می گیرید را بر روی داخلی هم تست نمایید... احتمالا مشکل از DISA نیست
نظر
0
رای
بازگشت
dial pattern خاصی ست نکردم همونی که پیش فرض داره که یه 9 از اول شماره ها ور میدارست .
به داخلی ها جواب میده اما شماره موبایل میگیرم وصل نمیشه .
نظر
0
رای
بازگشت
طبق این خروجی CLI ، شما دارین شماره ی 099192390054 رو می گیرین که معتبر نیست. شما دقیقا همون شماره ای که وقتی داخل شرکت هستین می گیرین رو بگیرین. یعنی برین داخل شرکت و مستقیم(بدون disa) شماره ای رو بگیرین، اگه موفق به تماس شدین، همون شماره رو بعد از اتصال به بوق به وسیله ی disa، بگیرین. نباید مشکلی باشه چون من خودم این سیستم رو عملا چک کردم مشکلی نداشتم. چیز خاص دیگه ای به ذهنم نمی رسه...
نظر
0
رای
بازگشت
از داخلی شرکت به همین شماره زنگ میزنم اما قبلش باید یه 9 اولش بزارم .
خودمم یه خورده گیج شدم :-[
نظر
0
رای
بازگشت
ببینید تا اونجایی که من می دونم وقتی شما با disa می آین رو بوق داخلی شرکت، انگار که داخل شرکت نشستین و می خواین شماره بگیرید. پس بعد از وصل شدن با disa، دقیقا به همون شکل از داخل، شماره بگیرید.
نظر
0
رای
بازگشت
سلام
آقا فهمیدم مشکل از کجاست و واقعا معذرت میخوام که به این قضیه ساده فکر نکردم.
من یه digium دارم که single fxo هستش .وقتی الستیکیس داره بوق آزاد بهم میده یعنی کل خطا اشغاله (همون 1 خط) پس دیگه خط دیگه ای نداره که به یه خط دیگه زنگ میزنه
:D ;D من واقعا از همه معذرت میخوام که وقتتونو گرفتم .
نظر
  • صفحه :
  • 1

هنوز به این موضوع پاسخی داده نشده است

دسته بندی ها

سیستم های تلفنی کدباز
  1. 107 پست
  2. 0 زیرمجموعه
سیسکو Cisco
  1. 61 پست
  2. 0 زیرمجموعه