1. elastixmember
  2. عمومی - ایزابل، الستیکس، فری پی بی اکس ...
  3. پنج شنبه, 07 مهر 1390
با سلام
به چه صورت میشه این Elastix iso رو به فرمت tar.gz تبدیل کرد که این tar.gz هم Bootable باشه
نظر
هنوز هیچ نظری ارسال نشده است!
پاسخ پذیرفته شده Pending Moderation
0
رای
بازگشت
سلام خیلی راحت میتونی توی درایو مجازی Elastix.iso رو Mount کنی و با نرم افزارهای رایت مثل نرو رایت کنی.
راه دیگه اش هم اینه که فایل elastix.iso رو با نرم افزارهای مثل نرو یا ultra iso روی سی دی رایت کنی.
البته اگه شما می خواهید که elastix را روی یک نسخه دیگه از لینوکس نصب کنید میتونید فایل elastix.tar.gz را از سایت [url]http://sourceforge.net[/url] دانلود کنید.
نظر
0
رای
بازگشت
با تشکر از شما ولی با نرو که نمیشه tar.gz ساخت
نظر
0
رای
بازگشت
دوست من tar.gz یه فرمت از فایل برای کمپرس یا فشرده سازی فایلهاتی لینوکسه مثل zipیا rar توی ویندوز.
شما اگه این فایل iso رو به tar.gz تبدیل کنی بعد Bootable روی سی دی رایتش کنی قابل نصب نیست،علتشم اینه که باید اول فایل از حالت فشرده خارج بشه بعد نصب بشه.توی مرحله اکسترک به مشکل میخوری.
میشه بپرسم چرا میخوای اینکارو انجام بدید؟

شما میتونید فایل iso را با درایو مجازی mount کرده فایلها رو به یه فایل دیگه با پسوند tar.gz کپی کنید.در مرحله بعد میتونید فایل tar.gz رو بانرو توی حالت Bootable رایت کنید.(ولی این کار اساسا اشتباهه دوست من)
نظر
0
رای
بازگشت
با تشکر از شما

من از شرکت Hetzner سرور دارم یه امکان Rescue هست که میشه ایمیج اختصاصی نصب کرد و سرور رو با این بووت کرد مشکل این هست که فقط tar.gz رو ساپورت میکنه
نظر
0
رای
بازگشت
[quote author=محسن غلامرضائی link=topic=1785.msg8751#msg8751 date=1317330374]
شما میتونید فایل iso را با درایو مجازی mount کرده فایلها رو به یه فایل دیگه با پسوند tar.gz کپی کنید.در مرحله بعد میتونید فایل tar.gz رو بانرو توی حالت Bootable رایت کنید.(ولی این کار اساسا اشتباهه دوست من)

راه حل بالا رو یکبار امتحان کنید ببیندید جواب میده یا نه.که احتمالش خیلی کمه.
شما برای نصب الستیکس یه راه حل دیگه هم داری روی هاستی که داری یه سرور Cent os 5.5 final نصب کنی و در مرحله بعد Elastix.tzr.gz رو روی Cent os نصب کنی.
میتونید Elastix.tzr.gz رو از سایت [url]http://sourceforge.net[/url] دانلود کنید.
در ضمن شما اگه داخل ایران هستید و میخواهید سرورتون رو روی ی سرور مجازی خارج کشور نصب کنید(آلمان)و مکالمه داشته باشید منع قانونی داره و ممکنه برای شما هم مشکل ایجاد کنه.
نظر
0
رای
بازگشت
با تشکر از شما
می خواست بدونم آیا شما روش نصب elastix.tar.gz روجایی سراغ دارید
نظر
0
رای
بازگشت
با ی سرچ کوچیک توی اینترنت میتونی روش نصب فایلهای tar.gz رو پیدا کنی ;)
نظر
0
رای
بازگشت
[quote author=محسن غلامرضائی link=topic=1785.msg8756#msg8756 date=1317390850]
با ی سرچ کوچیک توی اینترنت میتونی روش نصب فایلهای tar.gz رو پیدا کنی ;)

من روش باز کردن tar.gz رو میدونم ولی بعد از باز کردن الستیکس روش نصب الستیکس و نمی دونم
نظر
0
رای
بازگشت
من هرچی توی اینترنت سرچ کردم نسخه از از الستیکس رو ندیدم که یکجا پک باشه و بشه راحت روی سیستم عامل لینوکس نصبش کرد همه جا نسخه iso و همراه با خود لینوکسه،توی سایت Elastix.org سورس فایلها هست که rpm هستن و تعدادشونم زیاده و برای نصب تک تکشون نیاز به مهارت کافیه،شما میتونید اون فایلهارو دانلود کنیدو به tar تبدیل کنید.
اما استریسک نسخه هایtar.gz رو داره که به تنهایی روی لینوکس نصب میشن.
نظر
  • صفحه :
  • 1

هنوز به این موضوع پاسخی داده نشده است

دسته بندی ها

سیستم های تلفنی کدباز
  1. 107 پست
  2. 0 زیرمجموعه
سیسکو Cisco
  1. 61 پست
  2. 0 زیرمجموعه