[quote author=حامـد کـوه فلاح link=topic=164.msg948#msg948 date=1253514906]
سلام،
اولا كه به انجمن خوش آمديد،
دوما كه بايد يه ارسال جديد انجام مي داديد، چون سوال شما در ارتباط ايت پست نبود،
سوما كه، ما در خدمتيم !
اما در مورد سوال شما، ببينيد اول بايد ببينيد كه آيا ارتباط كارت شما با الستيكس برقراره يا نه ! براي اين كار راحت ترين راه اينه كه به سيستم زنگ بزنيد ببينيد از سيستم (استريسك) پيامي پخش ميشه يا نه !
اگر پخش شد يعني شما موفق به نصب درست كارت شديد...
حالا بايد يكسري مفاهيم رو بدونيد،
اول از همه Trunk: اين مفهوم براي درگاه هاي ورودي و يا خروجي به سيستم گفته ميشه، مثلا اينجا كارت شما يه ترانكه، يا حتي يه ارتباط از طريق پروتكل SIp با يه مثلا Gateway هم يه ترانك، حالا به ترانك هاي مربوط به كارت ها ZAP گفته ميشه، كه وقتي شما كارت رو نصب ميكنيد الستيكس به طور پيشفرض يه ترانك zap/g0 براي شما ميسازه، نيازي نيست كه شما تغييراتي در آن اعمال كنيد اما خوبه كه ببينيد چه ويژگي هايي داره. پس هر وروردي و يا خروجي به سيستم نياز به تعريف ترانك داره (به غير از داخلي ها)
حالا مفهوم Route: (مسير تماس هاي خروجي): از اين ويژگي براي مسير دهي به شماره هاي گرفته شده توسط داخلي ها استفاده ميشه، فقط شماره خود داخلي هاست كه نيزا به تعريف Route نداره، شما وقتي شماره اي ميگيريد در ابتدا سيستم چك ميكنه آيا اين شماره داخلي هست يا نه ! اگر جزء داخلي ها نبود سراغ Route هاي تعريف شده ميره، حالا شما در Route مي توانيد الگو Pattern تعريف كنيد و آنها را به يك ترانك خاص هدليت كنيد،مثلا بگيد تمامي شماره هايي كه با 9 شروع ميشه به ترانك Zap/g0 من بره،
براي اين كار شما در قسمت الگو اين متن را مي نويسيد
[left]9|X.[/left]
و در قسمت ترانك هم ترانك Zap را انتخاب مي كنيد،
اين عمل تمامي شماره هايي كه با 9 گرفته شده باشه رو، اول 9 اول آن را بر مي دارد و سپس به سمت ترانك zap ارسال مي كند، اگر دقت كنيد اين route چون خيلي متداوله به طور پيشفرض در الستيكس تعريف شده،
اميدوارم با اين مفاهيم تا حدودوي آشنا شده باشد...
موفق باشيد
ممنون از این جواب خوب و کامل ، من خیلی دنبال جواب این سوال بودم و این توضیحات خیلی برام خوب و آموزنده بود ولی ای کاش یه تاپیک جداگانه برای اون بود که میشد اونو راحت تر پیدا کرد .
من یه سوالی هم داشتم و اینه که اگه امکان داره معانی چون did و outgoing , incoming رو هم تعریف کنید و کاربرد اونا رو بگید که بسیار مفید هستند و من هنوز نتونستم یه جواب خوب و کامل مانند چیزی که توی این پست بود رو برای اون پیدا کنم.
پیشاپیش برای جواب این سوال تشکر میکنم.