1. elastixmember
  2. عمومی - ایزابل، الستیکس، فری پی بی اکس ...
  3. سه شنبه, 09 فروردين 1390
سلام
من چندین بار از طریق Elastix هک شدم الان تمام موارد امنیت رو رعایت کردم و برای صفحه Elastix login یک پسورد خیلی پیچیده انتخاب کردم در ضمن با نصبfail2ban هم ا ز حملات ssh وscan sip جلوگیری کردم ولی امروز دیدم یک extention جدید در Elastix ایجاد شده .
آیا این امکان هست از طریق Elastix MYSQL یک EXTENTIONجدید تو Elastix ایجاد کرد .یعنی با هک MYSQL یکEXTENTION تو محیط وبELASTIX ایجاد کرد?

و تو کدومlog میشه چک کرد Extention توسط چهIP ایجاد شده ?
نظر
هنوز هیچ نظری ارسال نشده است!
پاسخ پذیرفته شده Pending Moderation
0
رای
بازگشت
منم شنيدم الستيکس و استريسک خيلي نا امن هست!!!! جايي هست که در مورد امن کردن اين سيستم مطلب بدرد بخور داشته باشه؟؟؟؟
نظر
0
رای
بازگشت
حق با شماست ، اگر اين محصولات را بدون آشنايي كامل و ساده نصب نماييد امنيت پاييني دارند، براي مطالب بيشتر بايد مراجع انگليسي زبان را جستجو نماييد
الستيكس بخصوص از نسخه 2.0.4 كه هنوز ارائه نشده امنيت استريسك را بسيار بالا برده است
نظر
0
رای
بازگشت
روی ویپ ایران چند مقاله برای امنیت وجود داره
نظر
0
رای
بازگشت
با سلام اصلا از کجا میشه فهمید که هک شدید من معمولا این راه ها رو چک میکنم از طریق الستیکس رکوردینگ های انجام شده وتماس های برقرار شده با الستیکس رو میبینم و اکستنشن ها رو چک مینم از طرف گیت وی هم لاگ های سیستم رو چک میکنم تماس های برقرار شده ره چک میکنم sip regertration رو چک میکنم اما بازم جایی هست که باید چک بشه البته من سرور رو لوکال گذاشتم پشت یک فایروال میکروتیک فقط پورت telnet , remote desktop فعال هست و به سرور اکستیکس DNS رو ندادم تمام رمز ها هم Complaxible هست تماس های خروجی برای 00 رو پسورد گذاشتم و خروجی رو برای هر اکستنشن یک تماس تنظیم کردم اما باز هم ترس از هک شدن دارم به نظر شما چه ایتمهای دیگه ای باید چک بشه که هک شدن رو نشون بده ایا این تنظیمات من کافی هست ؟
نظر
0
رای
بازگشت
سلام

مگه چند روش میشه هک کرد
نظر
  • صفحه :
  • 1