1. antix
  2. عمومی - ایزابل، الستیکس، فری پی بی اکس ...
  3. جمعه, 26 تیر 1388
سلام،

می خواستم بدونم اگه سرور elastix یه جا باشه و ما بخواهیم خطوط PSTN رو از یه جای دیگه مثلا یه شهر دیگه انتقال بدیم اون موقع بعنوان ترانک نمیشه از کارت اینترنال استفاده کرد (البته اگه درست متوجه شده باشم) می خوام بدون چه سخت افزاری میشه استفاده کرد ایا میشه مثلا بجاش یه سخت افزار استفاده کرد که تلفن های ورودی رو بهش وصل کرد و جوری کانفیگ کرد که تماس ها رو برای IP سرور elastix بفرسته و همچنین elastix تماس ها رو از طریق اون برقرار کنه؟
اگه ممکنه جند مورد نام ببرید که روش کانفیگ هم تو اینترنت باشه؟
مثلا ایا با تنور A800 می شه؟

ممنون میشم اگه کمی توضیح بدین.
نظر
هنوز هیچ نظری ارسال نشده است!
پاسخ پذیرفته شده Pending Moderation
0
رای
بازگشت
بله دوست عزیز، شما هر نوع Gateway ورودی شهری که با استاندارد Sip کار بکنه رو می توانید به استریسک اتصال بدهید، البته کار با هرکدوم می تونه متفاوت باشه، مثلا کار با تنور ها یه خورده مشکله چون تنظیمات بسیار زیادی دارن، ولی میشه اون ها رو با استریسک متصل کرد، اما توصیه من برای انتخاب یه gateway مناسب:
متاسفانه در ایران Gateway های بی کیفیت زیاده، و هزینه پایینی هم دارند که اصلا توصیه نمیشه، مثل Micronet و یا بد تر از اون Gatewy های برادران چینی ! سعی کنید به هیچ عنوان از این مدل ها نخرید، چون پول خودتون رو هدر دادین.
بهترین حالت اینه که Gateway هایی خریداری بشه که خود سازنده عنوان کرده که با استریسک سازگاره، مثل Gateway های Grandstream که هم قیمت مناسبی دارند و هم کیفیت خوبی، اما نمی دونم در ایران کجا می تونید بخرید.
به زودی سعی میشه در سایت VoIP-IRAN چند مدل از کارت ها و GW های ورودی شهری و FXS رو برای فروش قرار بدیم، این طوری میشه از کیفیت انها هم مطمئن شد،
امیدوارد توضیحات من بدردتون خورده باشه،

موفق باشید :)
نظر
0
رای
بازگشت
از جواب تون متشکرم، آیا میشه یه elastix نصب کرد با کارت 4 پورت fxo و فقط بعنوان ترانک ازش استفاده کرد یعنی یه elastix دیگه یه جای دیگه باشه که فقط کارت fxs داشته باشه یا اینکه تلفن های ip داشته باشه و برای تماس با خارج از بوق کارت های fxo استفاده کنه؟
ضمنا اگه ممکنه یه gateway پیشنهاد بدین که با asterisk مشکلی نداشته باشه و تعاریف و کانفیگش هم تو اینترنت باشه و راحت باشه از همه مهمتر اینکه تو ایران باشه.
آیا planet انتخاب خوبیه؟
نظر
0
رای
بازگشت
سلام،
من Planet(micronet) رو توصیه نمی کنم، قبلا کار کردم، خیلی ضعیف هستند،
برای سخت افزار تا آخر هفته چند مدل در سایت قرار میگیره،
اما در مورد سوالتون باید بگم که بله، الستیکس می تونه فقط یک ترانک باشه ، اما اگه فقط ترانک می خواهید که همین Gateway های خارجی هم این کار را می کننند، باید صورت مسئله خودتون رو دقیقتر بیان کنید.

ممنون از فعالیت شما در انجمن
نظر
0
رای
بازگشت
سلام،
اول از حسن توجه شما تشکر می کنم در مورد صورت مسئله داستان اینه که من یه جایی زندگی می کنم که هیچ امکان مخابراتی وجود نداره بصورت وایرلس حدود 50 کیلومتر پهنای باندی رو از داخل شهر انتقال دادم حال می خوام تعدادی خطوط تلفن هم انتقال بدم سرور elastix هم اینجا نصب هست فکر کردم اگه سخت افزاری اونطرف نصب بشه بهتره تا اینکه یه کامپیوتر بعلاوه کارت نصب کنم.
فکر می کنم دیگه متوجه شده باشید می خوام چیکار کنم؟
نظر
0
رای
بازگشت
سلام، بله متوجه شدم.
شما باید از همون ترانک های خارج از سیستم استفاده کنید.
من ترانک های TINET رو پیشنهاد می کنم که سایت VoipIran هم می فروشه، اگه علاقه داشتید با [email]sales@voipiran.io[/email] تماس بگیرید. برند خوبیه کیفیت خوبی هم داره.
فقط شما باید مطمئن باشید که شبکه بیسیم شما کیفیت و پهنای باند مناسب رو به شما میده، که روی کیفیت به مشکل نخورید.

اگر سوالی داشتید من در خدمتم :)
نظر
  • صفحه :
  • 1

هنوز به این موضوع پاسخی داده نشده است

دسته بندی ها

سیستم های تلفنی کدباز
  1. 107 پست
  2. 0 زیرمجموعه
سیسکو Cisco
  1. 61 پست