مدتی بود که روی شمسی کردن و سینگل ساین ان کردن اینترفیس الاستیکس 1.6 کار می کردم. تقریبا همه ی این کارها رو هم کردم.
امروز موفق شدم طی 3 ساعت الاستیکس 2 رو دانلود کنم (قبلا خوابش رو هم نمی دیدم که از خونه لینوکس دانلود کنم). وقتی نصبش کردم حسابی ذوق زده شدم. انگار وارد یه دنیای متفاوتی می شی.
ایده های خیلی زیادی داشتم برا الاستیکس 1.6. اما دیدم که خیلی از اون ایده ها رو الاستیکس 2 برآورده کرده. یه پروژه ی 2 ماهه برا خودم تعریف کرده بودم که الاستیکس رو اینجوری کنم که توی الاستیکس 2، 80 درصدش برآورده شده. وقتی که دیدم پالوسانتوئی ها هم شبیه من فکر می کردن و نیازها رو خوب پوشش دادن حسابی ذوق زده شدم. دست مریزاد داره. خدا خیرشون بده.
تقویم و استریسک خیلی بهبود پیدا کردن. استریسک به نسخه ی 1.6.2.10 ارتقا پیدا کرده.
قابلیت ارسال فکس اضافه شده و فکر کنم دیگه نیاز آنچنانی به نصب آوانت فکس نباشه.
اکثر ساب سیستم ها مثل اپن فایر و وی تایگر و راندکیوب و ... به روز شدن.
ارتقا خوبی در اپراتور پنل و فلش اپراتور پنل داده شده و مدیریتش فوق العاده بهبود پیدا کرده. بخش مدیریت کنفرانس هم ارتقا پیدا کرده.
با این حال هنوز برخی از ایرادات، برطرف نشدن. مثل دفترچه آدرس فوق العاده ضعیف با امکانات خیلی کم و قابلیت های اندک که واقعا آدم شک می کنه اصولا این سیستم یه سیستم تلفنی هست و نیاز به مدیریت خیلی بهتری روی شماره تماس ها و تماس گیرندگان داره.
سیستم فکس هنوز ضعیفه که دفترچه آدرس از خودش ضعیفتر بهش متصل هست. عدم توسعه ی این بخش ها با اقتصاد مشتری مدار امروز که به مدیریت خوبی بر اطلاعات تماس مشتری ها نیازمند هستش، جای تامل و بررسی داره.
کی فارسی سازیش شروع می شه؟ اگه کمکی هست من در حد توان و وقت در خدمتم.
اینم عکس هائی از الاستیکس 2 که ضمیمه شده