1. ایمان قربانعلی
  2. عمومی - ایزابل، الستیکس، فری پی بی اکس ...
  3. پنج شنبه, 10 تیر 1389
سلام

کجا :oی الستیکس میشه شماره ست کرد تا واسه طرف بجای شماره خودمون شماره ست شده بیوفته ؟
نظر
هنوز هیچ نظری ارسال نشده است!
پاسخ پذیرفته شده Pending Moderation
0
رای
بازگشت
اگه منظورتون تو خروجی خط شهریه که فکر می کنم این امکان وجود نداره. مگر اینکه شما خط E1 داشته باشید و بخواهید که شماره شما در خروج تغییر کنه که اونم محدود میشه به سه رقم آخر نه کل 7 یا 8 رقم شماره تلفنتون.

ولی اگه می خواین تو تماسهای داخلی شمارتون فرق کنه که فکر کنم از قسمت ALIAS تو مشخصات داخلی این کار رو می تونید بکنید.
نظر
0
رای
بازگشت
اگه منظورتون تو خروجی خط شهریه که فکر می کنم این امکان وجود نداره. مگر اینکه شما خط E1 داشته باشید و بخواهید که شماره شما در خروج تغییر کنه که اونم محدود میشه به سه رقم آخر نه کل 7 یا 8 رقم شماره تلفنتون.

تو خط E1 چه جوري مي شود اين كار را انجام داد؟
نظر
0
رای
بازگشت
سلام

خودمم یه پورسو جو کردم به این نتیجه رسیدم که نمیشه ;D

اخه چرا نمی شه :(
نظر
0
رای
بازگشت
جناب فتاحي درست مي فرمايند،
روي E1 شما مي توانيد شماره خروجي را از درون محدوده DID گرفته شده از مخابرات تعيين كنيد اما اين به اين معنا نيست كه هر شماره دلخواه را بگذاريد،
در واقع اين اجازه را مخابرات به شما نمي دهد و اين امكان وجود ندارد،
اما روي تماس هاي SIP مي توانيد Callerid‌خود را تغيير دهيد.
نظر
0
رای
بازگشت
[quote author=ایمان قربانعلی link=topic=790.msg4356#msg4356 date=1278239976]
اخه چرا نمی شه :(

واسه اینکه تو خطوط آنالوگ سیگنال با مدیا با هم روی یک رسانه میرن و مثل E1 نیست که یک کانال مجزا برای سیگنالینگ و مدیریت نشست ها داشته باشند. اگه خیلی لازم دارین، میتونید برید دنبال خطوط BRI که سه تا time-slot دارن که دو تا B-Channel (خط قابل تماس) داره و یه دونه D-Channel برای سیگنالینگ؛ فکر کنم رو اون بشه تغییر داد. (رو کاغذ که میشه! اگه مخی جون انگولک نکنه)

[quote author=ماندانا باقری link=topic=790.msg4354#msg4354 date=1278226040]
تو خط E1 چه جوري مي شود اين كار را انجام داد؟

من این پست شما رو دیدم؛ اگه منظورتون اینه که فقط 6787 بیافته : نمیشه! مخابرات برای شماره های 4 و 5 رقمی n تومن پول میگیره؛ اگه قرار باشه به همین راحتی حذف بشه که نون اونا آجر میشد؛ ولی اگه میخواین بجای 0000 یه شماره بندازه، اصولاً با کارهایی که شما انجام دادید باید میشد؛ یه زحمتی بکشید سوئیچ رو یه بار دیگه بپرسید، ببینیم امکان محدود کردن CallerID رو سوئیچ هست؟ ضمناً مرکزی که ازشون E1 رو گرفتید هم بفرمایید شاید تونستیم یه کارهایی (با بند پ!) بکنیم 8)
نظر
0
رای
بازگشت
مرسي از جوابتون ، مثل هميشه كامل و توجيح كننده :)
دقيقاً مي خواستم به جاي 4 تا صفر يك عدد دلخواه بيافتد.كه متأسفانه موفق نشدم و فكر مي كنم از سمت مخابرات باشد.
فعلاً اين پروژه را give up كردم ولي در اولين فرصت اطلاعات كاملي در اين باره مي گيرم.
نظر
0
رای
بازگشت
سلام

یه مکمل برای پستهای قبلی اینکه، رو خطوط آنالوگ که تو ایران ازش استفاده میشه، با استفاده از (سیگنالینگ) FSK معمولا اطلاعات در و بدل میشه، همونطوری که کالر آیدی، زمان و غیره برای شما ارسال میشه ولی ارسال شماره تماس گرفته شده (Called number) خیلی بدرد نمی خوره چون هر خطی شمارش معلومه (مگر حالتی که دورشوال باشه)
نظر
0
رای
بازگشت
با سلام
با FXO نمیتوان CID تغییر داد چون شماره تلفن از مخابرات است و هرگز این کار امکان ندارد.
ولی دیروز من با لینک E1 از نوع PRI خروجی با همان پارامتر CID Num Alias در extension خودم کلیه ارقام را عوض کردم و به موبایل چند تا دوست زنگ زدم و شماره خودشون را ست کردم و به شوخی گفتم موبایلتون پیش من جا مونده!!!!

در حقیقت مخابرات لینک E1 ورودی- خروجی و دو طرفه دارد.
که همیشه مانند ISP ها ٍ E1 از طرف مخابرات خروجی است و اجازه تماس دو طرفه داده نمیشود.( Originating ممنوع است فقط شرکتها میتوانند تماس دریافت کنند نه به کسی از روی E1 زنگ بزنند.)
من چون خودم تو مخابرات کار میکنم بعنوان پروژه تستی لینک دو طرفه گرفتم که براحتی با پارامتر گفته شده CID تغییر کرد.
نظر
  • صفحه :
  • 1

هنوز به این موضوع پاسخی داده نشده است

دسته بندی ها

سیستم های تلفنی کدباز
  1. 107 پست
  2. 0 زیرمجموعه
سیسکو Cisco
  1. 61 پست
  2. 0 زیرمجموعه