1. seighalan
  2. عمومی - ایزابل، الستیکس، فری پی بی اکس ...
  3. یکشنبه, 12 ارديبهشت 1389
سلام دوستان

امروز من نسخه جدید الستیکس یعنی elastix2 rc2 رو نصب کردم. خوشحالم که اولین تجربمو با الستیکس آغاز کردم. هرچند این نسخه نسخه نهایی نیست ولی خیلی نزدیک به اونه .
من میخوام این الستیکس رو با یک کارت تنور تست کنم. ولی نمیدونم چرا وقتی سیستم میخواد بیاد بالا موقع استارت سرویس ها یک error از wanpipe میده. مگه در این بین wanpipe نیازه؟به نظرشما مشکل از کجاست؟متشکرم
نظر
هنوز هیچ نظری ارسال نشده است!
پاسخ پذیرفته شده Pending Moderation
0
رای
بازگشت
Wanpipe‌مختص كارت هاي سنگوما است، آن ايراد را روي 1.6 هم نشان مي دهد مهم نيست.. آن براي اين است كه اگر كارت سنگوما استفاده كرديد ديگر نياز به نصب آن نداشته باشيد
نظر
0
رای
بازگشت
الحق والانصاف که الستیکس یک سرو گردن از تریکسباکس بالاتره و امکاناتی که من در الستیکس 2 دیدم واقعا فوق العادست. کاش زودتر با الستیکس آشنا شده بودم.
ویژگیهایی مثل مدیریت ارتباط با مشتری و سیستم صورتحساب و یا IM واقعا اشتهاآورن . از طرفی رابط وب شما با پروتکل https کارمیکنه که این امنیت بیشتری را برای شما فراهم میاره :)
میشه کمی در مورد CRM توضیح بدید و اینکه چگونه با استریسک کارمیکنه؟

http://img101.herosh.com/2010/05/03/249372833.jpg
نظر
0
رای
بازگشت
خوب 2 تا CRM در ايزو قرار داده شده...
1. Sugar CRM كه معروف تر است
2. Vtiger كه از يك ورژني از SugarCRM جداشد و به نام Vtiger ادامه داد.. سبكتر است و الستيكس هم براي ماژول CallCenter ارتباطي بين اين الستيكس و وي تايگر نوشته است..
در واقع ارتباط CRM‌ها و سيستم هاي تلفني معمولا قفط از طريق Dialler ها صورت مي گيرد .. يعني وقتي شما در CRM روي تلفن كسي كايك مي كنيد استريك آن را براي شما شماره گيري م يكند..
با بالعس وقكس كسي با داخلي شما تماس ميگيرد .. صفحه مشخصات آن شماره در CRM‌نمايش داده مي شود...
نظر
0
رای
بازگشت
متشکرم خیلی عالی بود
نظر
0
رای
بازگشت
سلام
من هم از خبرخوب اومدن الستیکس 2 درتاریخ 1 جولای خوشحال شدم.
میخواستم بدونم Voip Provider configuration دقیقا کارش چیه میشه توضیح بدید؟
سوال دیگری هم دارم و اینکه ایا سیستم فکس جدید این اجازه رو میده که هرکاربر برای خودش رابط وب داشته باشه و هرکس بتونه مدیریت فکس های ارسالی دریافتی خودش رو داشته باشه؟
نظر
0
رای
بازگشت
VoIP Provider به شما امكان ميده بدون وارد شدن به پيژيدگي هاي تعريف ترانك، براي سرويس تلفن بين الملل ترانك تعريف كنيد.
بري فكس نيز يك رابط براي ارسال فكس از محيط وب در نظر گرفته شده.. كه واقعا الستيكس كم داشت
نظر
0
رای
بازگشت
در الاستیکس 2 برای web conference ادعا شده، ولی من نتونستم پیدا کنم.
نظر
0
رای
بازگشت
دوستان بالاخره نسخه نهایی الستیکس 2 منتشر شد. ;D
نظر
  • صفحه :
  • 1

هنوز به این موضوع پاسخی داده نشده است