1. mohsen
  2. عمومی - ایزابل، الستیکس، فری پی بی اکس ...
  3. سه شنبه, 17 فروردين 1389
سلام . من تازه در این انجمن عضو شدم . یه شما خسته نباشید میگم و ممنون از زحماتتون.
یه سوال دارم .اگه من بتونم از یه شرکت معتبر امریکایی تو زمینه Voip تجهیزات بخرم بهتره یا این که از این سیستم ها که شما گفتین استفاده کنم ؟
یعنی میخوام بدونم فرق این استریسک یا الاستیک با اون پک ها چیه ؟
ایا اونها هم از همچین سیستم هایی استفاده کردن و به خاطر پشتیبانی دارن گرون می دن یا چیزی اضافه تر دارن؟
مثلا شرکت sysmaster که تا جایی که من خوندم محصولات خوبی داره از IP Phone تا switch class 5 . یعنی تقریبا در زمینه VOIP سخت افزار و نرم افزار کاملی ارائه کرده.
قبلا از راهنماییتون ممنون.. :)
نظر
هنوز هیچ نظری ارسال نشده است!
پاسخ پذیرفته شده Pending Moderation
0
رای
بازگشت
سلام، اول از هر چيز به اين انجمن خوش آمديد.
خوب مهم ترين و اصلي ترين تفاوت اش در open source ‌بودن استريسك و الستيكس است.
البته الستيكس هم پك custom شده اي است كه روي استريسك قرار گرفته شده ، در واقع يك رايط وبي براي تنظيمات استريسك است كه به صورت open source است.
مسلماً پك آماده اي كه گفتين كاملاً customize شده است و پشتيباني خوبي بايد داشته باشد ولي آنها هم از استريسك استفاده كردن و core ‌ها يكي است.
حالا انتخاب با شما است كه كدام را انتخاب كنيد. :)
نظر
0
رای
بازگشت
سلام دوست عزيز،
خوش آمديد، اميدوارم شما نيز در اين انجمن تجربيات خودتان را به اشتراك بگزاريد...
خوب sysmaster كه فرموديد محصولات گوناگوني داره كه يكيش هم كلاس 5 هست كه محصول نسبتا كاملي در خصوص VoIP و IPThelephony هستش،
در سال 2007 هم از سايت Intenet telephony جايزه گرفتند..
ولي به هر حال مطمئنن كلي هزينه خريد آن بالاست، قبل از خريد هم بايد ببينيد آيا تمام نياز هاي شما را بر آورده مي كنند يا نه ...
ولي خوب اين حسن را هم دارند كه از پشتيباني آنها بر خورداريد و اگر افراد فني نداريد مي توانيد از پشتيباني آنها استفاده كنيد، معمولا اين محصولات داراي حداقل خطا و ايرادات هستند (بر خلاف سيستم هاي كدباز)
ولي خوب سيستم هاي كد باز هم كلي مزيت دارند:
- رايگانند و هزينه پشتيباني كمتري دارند
- به راحتي Customize ‌مي شوند
- امكانات بيشتري دارند
- به سرعت ويژگي هاي جديد به آنها اضافه مي شود
- خيلي ها بر روي آنها كار مي كنند و شما وابسته به يك شركت خاص نيستسد
- كلي برنامه جانبي دارند
و كلي چيز ديگه كه الان به ذهنم نمياد !

فقط يه چيزي، اگر از اين باكس هاي آماده مي خواهيد بگيريد اصلا سراغ چيني و تايواني ها نرويد ، چون پولتان را يكجا ريختيد دور !!!

موفق باشيد
نظر
0
رای
بازگشت
از راهنماییت ممنون.
اگه من بخوام توی یه هتل با مثلا 300 تا اتاق voip داشته باشم که هم ارتباط داخلی . هم داخل شهری و بین شهری و هم بین المللی داشته باشه .با امکاناتی مثل call waiting,call forward,IVR,voicemail ,...این الستیکس میتونه جواب کاره منو بده و در این صورت حداقل امکانات مورد نیاز چیه؟
من میتونم یه سرور IBM یا hp proliant dl 380 تهیه کنم با سویچ 1000. برای راه اندازی دیگه چی میخوام؟
اگه کمک کنین ممنون میشم. :)
نظر
0
رای
بازگشت
من توی همه اتاقا کابل CAT6 دارم .اگه بخوام برای همه اتاقا از IPPhone استفاده کنم به جز یه سرور که روش استریسک نصب باشه ایا به چیز دیگه هم نیاز دارم .؟
تا جایی که من میدونم در این حالت دیگه نیازی به FXS/FXO Gateway نیست . یعنی روی خود pbx هست. فقط باید از پروتکل H323 استفاده کنم . چون میگن SIP بسته هست.
نظر
0
رای
بازگشت
sip براي اتباطات كشوري بسته هست و نه داخلي .
شما ميتونيد براحتي با سيستم كار كنيد
نظر
0
رای
بازگشت
تا جایی که من تحقیق کردم و به چندتا شرکت که Voip ارائه میدن تماس گرفتم برای ارتباط با خارج باید دردسر های زیادی کشید. یعنی میگن مخابرات با این قضیه مشکل داره و تقریبا تمام راه های Termination رو بسته . پس یا باید VPN داشته باشی یا Tunneling استفاده کنی .تازه اگه یه روز یه اتفاقی نیفته و اینترنت قطع نشه!!!!
در ضمن من میخوام بدونم اگه بخوام از تلفن VOIP با یه تلفن معمولی تماس بگیرم ایا نیاز دارم که از خط تلفن انالوگ استفاده کنم ؟!! یعنی کنار هر دستگاه IPPhone یه تلفن معمولی هم داشته باشم؟!!!!
من میخوام تلفن یه هتل رو ببرم روی Voip .خیلی برام مهمه که خرابی سیستم صفر باشه و بدون قطعی.
اگه رهنماییم کنین ممنون میشم..
نظر
0
رای
بازگشت
ببينيد دنياي VoIP‌خيلي بزرگه ! و براي راه اندازي يك سيستم كاملا بي نقص نياز به دانش زياد دز زمينه هاي مختلي بايد باشيد..
اما راه اندازي همچين سيستمي امكان پذير است..
اما در مورد خطوط شهري، شما مثلا 20 تا خط شهري داريد اين خطوط با كارت مخصوص به سرور وصل ميشود و گوشي ها از طريق سرور به اين خطوط دسترسي خواهند داشت و نيازي نيست براي هر گوشي يك خط قرار بدهيد ! ارتباط گوشي ها با سرور هم از طريق شبكه است.. البته اگر IPPhone‌ استفاده كنيد اگر گوشي عادي استفاده كنيد كه با سيم تلفن به سرور وصل مي شود در اين حالت به كارت ديگري براي تبديل اين گوشي هاي عادي به ديجيتاال براي اتصال به سرور خواهيد داشت...
نظر
0
رای
بازگشت
خوب اين خيلي متفاوت ميتونه باشه.. بسته به جا ، بستر شبكه.. بوجه شما ..
ولي من كلي توضيح ميدم..
براي 300 داخلي و جايي مثل هتل با يك QuadCore هم مي توانيد سيستم را راه اندازي كنيد ولي در نظر داشته باشيد كه از ضبط مكالمات استفاده نكنيد.
براي داخلي ها هم اگر بستر شبكه براي هر اتاق داريد مي توانيد IPPPhone و يا FXS تك كاناله استفاده كنيد (البته اين روش هزينه زيادي خواهد داشت) يه راه ساده تر هم اينه كه براي اتاق ها گوشي عادي بگذاريد و همه را با سيم كشي عادي به يك محل آوردي به FSX Gateway ها متصل كنيد..
اگر جزئيات بيشتري بدهيد راحتتر راهنمايي مي كنم...
در صورت تمايل نيز مي توانيد براي راه اندازي پروژه از [email]Sales@voipiran.io[/email] كمك بگيريد، چه مشاوره چه راه اندازي و چه خريد تجهيزات
نظر
  • صفحه :
  • 1

هنوز به این موضوع پاسخی داده نشده است

دسته بندی ها

سیستم های تلفنی کدباز
  1. 107 پست
  2. 0 زیرمجموعه
سیسکو Cisco
  1. 61 پست
  2. 0 زیرمجموعه