[quote author=HD link=topic=496.msg2552#msg2552 date=1265788219]
از اونجا که معمولا افراد تجربه کار با E1 رو ندارن (و یا کسانی که این تجربه رو دارن خیلی اون رو به اشتراک نذاشتن!) نمیشه انتظار پاسخ سریع رو داشت...
دست شما درد نکنه :-[ مگه تا حالا چند بار سوال در مورد E1 پرسیده شده؟
حداقل یه گزینه
کمبود وقت هم اضافه می کردید، خدائیش من این پست رو ندیده بودم متاسفانه ...
[quote author=fire_off link=topic=496.msg2553#msg2553 date=1265789037]
اینکار راشسراین کار را قبلاً انجام دادم ولی جواب نداد ..... اگرتا حالا با خطوط e1 کار کرده باشید حتماً دیدید که یک خروجی rj 45روی مودم اون هست که وقتی من از اون استفاده میمیکنم [color=red]برای کارتم خط اشغال میشه و باز نمیشه[/color] ولی وقتی قطع میکنم خط آزاد میشه و [color=red]با همون تلفون که e1بهش نصب[/color] میتونم تماس یگیرم ولی [color=red]از داخل سیستم[/color] این امکان برقرارنیست چون هنوز in use نشده است ......
راستش من درست فرمایشات شما رو متوجه نشدم (مخصوصاً اون خطوطی که قرمز کردم)، ولی چند تا مورد رو می تونم بگم :
* معمولاً مودم های GHDSL دوتا خروجی جداگانه کوکسیال برای Tx(ارسال) و Rx (دریافت) دارند که با توجه به نوع دریافت کننده اونها رو با جک های RJ-48 به سخت افزارها متصل می کنند، اگه خروجی مستقیماً شبیه RJ-45 هست مطمئن بشید که به شما RJ-48C تحویل داده میشه نه RJ48S یا RJ48X و ... چون کاملاً با هم فرق می کنند.
* اون جک ورودی/خروجی RJ-48 هست نه 45، نمیخوام غلط املایی بگیرم و چون RJ-45 شبیه RJ-48 هست، پس من دارم سخت گیری میکنم؛ واقعیتش اینه که ما انواع سیم بندی RJ-48 داریم (RJ48C, RJ48S, RJ48X مفصلش رو
اینجا بخونید) که ممکنه شما در اینجا اشتباه داشته باشید، اونوقت به نسبت نوع اشتباه ممکنه یکی از 3 لایه فیزیکی، شبکه و یا دیتا down بشه، نرم افزارها و سخت افزارهای زیادی هستند که می تونن این لایه ها رو بررسی کنند (
مثلاً اینها یا
این) و مشکل رو به شما (همراه با Cause موردنظر) اطلاع بدن که در حوصله اینجا نیست؛ مطمئن بشید که دقیقاً مغزی و پوسته کواکسیال های E1 رو درست طبق شکل موجود در لینک روبرو به جک RJ-48C وصل کردید :
RJ-48C aka T1/E1 RJ-45
* راه حل HD رو به این صورت هم امتحان کنید که تیک تمام موارد در
Hardware Detection رو بصورت جداگانه و یکبار هم یکجا بزنید و بعد Detect New Hardware رو بزنید.
* در مورد اینکه Wanpipe چیه :
Definition: wanpipe و اگه قانع نشدید
این لینک از خود سانگوما رو ببینید؛ در ضمن من نمیدونم منظورتون از a100 چیه چون سانگوما A101 ،(2 E1)A102 ،(4 E1)A104(تک لینک) وA108(8 E1) i داره که فکر کنم شما همون تک E1 منظورتون هست، در اینصورت با توجه به اینکه مراحل قبل جواب ندادند، مجبورید ماژول Wanpipe رو آپدیت کنید، یکم سخته ولی من امتحان کردم؛ فعلاً نسخه 3.5.10 آخرین نسخه است و میشه از
ftp://http://ftp.sangoma.com/linux/current_wanpipe/wanpipe-3.5.10.tgz دانلودش کرد. تا اونجا که من میدونم برای اینکار باید تمام سرویس های وابسته به این پکیج رو stop کرد و بعد پکیج رو از اول نصب کنید.
*
اینجا رو هم مطالعه کنید، ضرری نداره!
مبهمات :
1- "خط اشغال میشه و باز نمیشه" یعنی چی؟
2- مگه به E1 تلفن وصل میشه؟ کدوم تلفنی که به E1 وصله منظوره؟ فکر کنم منظورتون گرفتن سرشماره E1 (یه چیزی مثل 971xxxx) هست؟ اگه اینطوره چه اتفاقی موقع تماس با سرشماره میافته؟ هرچیزی غیر از بوق سریع اشغال (بوق خرابی) به معنی قبول کردن لینک E1 شما توسط الستیکس هست ...
3- این خط E1 الان کجا وصله؟ معمولاً اگه بیشتر از 15-30 دقیقه بیکار بذارید؛ اونقدر تو سالن دستگاه آلارم میده که میبندنش؛ مطمئنید از اونور وصله؟ چطوری E1 رو تست می کنید؟
4- از داخل سیستم یعنی چی؟ کدوم امکان وجود نداره؟ اگه ممکنه واضح تر توضیح بدین.