1. palo santo
  2. عمومی - ایزابل، الستیکس، فری پی بی اکس ...
  3. شنبه, 12 دی 1388
سلام دوستان
من custom context رو راه اندازی کردم که یا میتونند 0 و 00 و... بگیرند یا که فقط میتونن داخلی بگیرن
حالا میخوام بدونم که چطوری میشه دقیقا پرمیشنها باید به این صورت باشد :
افرادی که حق گرفتن شماره های شهری رو دارند
افرادی که حق گرفتن شماره های موبایل رو دارند
افرادی که حق گرفتن شماره های بین الملل رو دارند
خیلی ممنون میشم اگه بگید تو custom context دقیقا باید کدوم گزینها تیک بخوره؟
نظر
هنوز هیچ نظری ارسال نشده است!
پاسخ پذیرفته شده Pending Moderation
0
رای
بازگشت
سلام دوست عزیز.

شما برای هر دسته از شماره هایی که میخواهید محدودیت اعمال کنید(مثلا شماره های شهری)، یک Outbound route تعریف کنید...
سپس در Custom context تنها Outbound route مورد نظر را Allow کنید (فراموش نکنید که در قسمت Internal Dialplan، گزینه [color=red]ALL OUTBOUND ROUTES[/color] را نیز Deny نمایید)...
وبعد Context مورد نظر را به داخلی که میخواهید به این Outbound route دسترسی داشته باشد اختصاص دهید.

موفق باشید.
نظر
0
رای
بازگشت
ok
فقط اینکه چطوری یه Outbound route تعریف کنم که مثلا فقط برای شهری باشه یا فقط بین المللی باشه؟
مرسی
نظر
0
رای
بازگشت
Dial pattern رو بصورت زیر میتونی تعریف کنی :

.z : فقط داخل شهری
.0z : خارج شهری و موبایل
.00 : خارج کشور
نظر
0
رای
بازگشت
مهندس جان کاری که گفتی کردم نشد
نباید تو trunk تغییراتی انجام بدم؟
ممنون میشم کمک کنید
نظر
0
رای
بازگشت
میشه دقیق تر بگی چه کردی و چی نشد؟
Outbound route ها که در حالت عادی (Context: from-internal) برای داخلی ها درست عمل میکنن ؟؟!

تا جایی که ذهنم یاری میکنه کاری به ترانک نداره، فقط کافیه ترانک شهری رو به روتها بدی (Trunk Sequence) .
نظر
0
رای
بازگشت
من دقیقا 3 تا outbound rout درست کردم با همون dial patterni که شما گفتی
و توی costum context یکیشو allow میکردم یعنی 3 تا costum context ساختم و بعد تو هر داخلی اونی که میخواستم انتخاب میکردم ولی هیچ فرقی نمیکرد یعنی مثل حالت پیش فرض همه میتونند همه جارو بگیرند
البته من تونستم که یه costum context بسازم که بتونه یه داخلی محدود کنه که به کلا به بیرون زنگ نزنه و فقط بتونه داخلی هارو بگیره ولی همون طوری که اول گفتم میخوام که دقیقا پرمیشنهای شهری و موبایل و بین الملل جدا باشند
نظر
0
رای
بازگشت
یه اشتباه کوچیک لپی پیش اومده بود ;D
ببخشید، اولین پاسخ من دچار اشکالی بود که تصحیح کردم:
گزینه [color=red]ALL OUTBOUND ROUTES [/color] رو باید Deny کنید و سپس Route مورد نظر رو Allow کنید...

[quote author=HD link=topic=386.msg1935#msg1935 date=1262496885]
سلام دوست عزیز.

شما برای هر دسته از شماره هایی که میخواهید محدودیت اعمال کنید(مثلا شماره های شهری)، یک Outbound route تعریف کنید...
سپس در Custom context تنها Outbound route مورد نظر را Allow کنید (فراموش نکنید که در قسمت Internal Dialplan، گزینه [color=red]ALL OUTBOUND ROUTES[/color] را نیز Deny نمایید)...
وبعد Context مورد نظر را به داخلی که میخواهید به این Outbound route دسترسی داشته باشد اختصاص دهید.

موفق باشید.

امیدوارم این بار کاملا موفق شوید ;)
نظر
0
رای
بازگشت
[quote author=palo santo link=topic=386.msg2066#msg2066 date=1263124094]
من دقیقا 3 تا outbound rout درست کردم با همون dial patterni که شما گفتی
و توی costum context یکیشو allow میکردم یعنی 3 تا costum context ساختم و بعد تو هر داخلی اونی که میخواستم انتخاب میکردم ولی هیچ فرقی نمیکرد یعنی مثل حالت پیش فرض همه میتونند همه جارو بگیرند
البته من تونستم که یه costum context بسازم که بتونه یه داخلی محدود کنه که به کلا به بیرون زنگ نزنه و فقط بتونه داخلی هارو بگیره ولی همون طوری که اول گفتم میخوام که دقیقا پرمیشنهای شهری و موبایل و بین الملل جدا باشند

سلام
خواهشاً نخندید :P ولی من ماژول Custom Contexts رو نمی تونم install کنم! یعنی تو Module Administration جزو لیست ماژول های قابل دسترس برای Download and Install نمیاد، ضمناً Check for updates online هم میزنم، اصلاً منوی Advanced ای وجود نداره، در حالی که تو Elastix Without Tears مراحلی رو که نوشته طی کردم، یعنی ماژول رو گرفتم و Unpack هم کردم :

[left]cd /var/www/html/admin/modules
wget [url]http://www.freepbx.org/trac/attachment/ticket/1447/customcontexts-0.3.3.tgz?format=raw[/url]
mv customcontexts-0.3.3.tgz?format=raw customcontexts-0.3.3.tgz
tar -xzvf customcontexts-0.3.3.tgz
rm -f customcontexts-0.3.3.tgz[/left]

ولی بازم خبری از Custom Contexts تو Module admin نیست؛ چطوری باید Custom Contexts رو نصب کنم؟
راه دیگه ای واسه اعمال محدودیت تماس های Outbound Route نیست؟ من 3 نوع Outbound Route تعریف کردم بصورت زیر :
[left]Add Route
* 0 towny-out : Dial Patterns = 0|NXXXXXX
* 1 international-out : Dial Patterns = 0|NXXXXXX, 0|0NXXNXXXXXX
* 2 national-out : Dial Patterns = 0|NXXXXXX, 0|0NXXNXXXXXX, 0|00NXNXXNXXXXXX
[/left]

حالا راه دیگه ای هست که به گرو های کاربری، مجزا هر کدوم از این Outbound Route ها رو انتساب بدم (غیر از Custom Contexts چون نتونستم نصبش کنم)؛ من Elastix 1.6-12 رو دارم استفاده می کنم.

ممنون
نظر
0
رای
بازگشت
اقا من همه این کارارو دقیقا تست کردم
نشد . کلیم با dialpattern ور رفتم باز نشد
نظر
0
رای
بازگشت
[quote author=saeed_m_farid link=topic=386.msg2070#msg2070 date=1263134368]
سلام
خواهشاً نخندید :P ولی من ماژول Custom Contexts رو نمی تونم install کنم! یعنی تو Module Administration جزو لیست ماژول های قابل دسترس برای Download and Install نمیاد، ضمناً Check for updates online هم میزنم، اصلاً منوی Advanced ای وجود نداره، در حالی که تو Elastix Without Tears مراحلی رو که نوشته طی کردم، یعنی ماژول رو گرفتم و Unpack هم کردم :

[left]cd /var/www/html/admin/modules
wget [url]http://www.freepbx.org/trac/attachment/ticket/1447/customcontexts-0.3.3.tgz?format=raw[/url]
mv customcontexts-0.3.3.tgz?format=raw customcontexts-0.3.3.tgz
tar -xzvf customcontexts-0.3.3.tgz
rm -f customcontexts-0.3.3.tgz[/left]
ولی بازم خبری از Custom Contexts تو Module admin نیست؛ چطوری باید Custom Contexts رو نصب کنم؟
راه دیگه ای واسه اعمال محدودیت تماس های Outbound Route نیست؟ من 3 نوع Outbound Route تعریف کردم بصورت زیر :

[left]Add Route
* 0 towny-out : Dial Patterns = 0|NXXXXXX
* 1 international-out : Dial Patterns = 0|NXXXXXX, 0|0NXXNXXXXXX
* 2 national-out : Dial Patterns = 0|NXXXXXX, 0|0NXXNXXXXXX, 0|00NXNXXNXXXXXX[/left]

حالا راه دیگه ای هست که به گرو های کاربری، مجزا هر کدوم از این Outbound Route ها رو انتساب بدم (غیر از Custom Contexts چون نتونستم نصبش کنم)؛ من Elastix 1.6-12 رو دارم استفاده می کنم.

ممنون

سلام آقا سعید. خنده چرا؟؟ به مشکل خوردن که خنده نداره! یعنی اگه من یا هر کس دیگه ای به مشکلی بر بخوریم و مطرح کنیم ممکنه شما یا هر کس دیگه ای که میبینه بخنده؟ :) ;)
اینکه جزو لیست Module Administration نیست درسته و تا زمانی که این ماژول رو دانلود و نصب نکنید تو لیست اثری ازش نیست.
منم این مشکل رو داشتم. شما طبق همون چیزی که آقای بن شریف گفتن پیش برید، فقط به جای خط سوم، خط زیر رو بذارید (اسم اونی که دانلود میشد با اون چیزی که تو دستور آقای بن شریف اومده بود یه کم فرق داشت !) :
[left]mv customcontexts-0.3.3.tar customcontexts-0.3.3.tgz[/left]
من به این طریق نصب کردم و دارم استفاده هم میکنم.
راههای دیگه ای هم که میفرمایید ممکنه باشند ولی بعید میدونم راه سیستماتیکی باشه، مثلا پسورد گذاشتن واسه روتها و ... ;D

موفق باشید.
نظر
0
رای
بازگشت
[quote author=palo santo link=topic=386.msg2076#msg2076 date=1263192740]
اقا من همه این کارارو دقیقا تست کردم
نشد . کلیم با dialpattern ور رفتم باز نشد

یعنی شما تو Custom context گزینه قرمز رنگ ALL OUTBOUND ROUTES رو Deny کردی و بعد فقط یکی از Outbound routeها رو Allow کردی (مثلا روت داخل شهری که تو Dial Patternش .z رو قرار دادی) و بعد برای داخلی مثلا 100 همین Custom context رو قرار دادی، اونوقت داخلی 100 علاوه بر شماره های داخل شهری، خارج شهری (کد دار) رو هم باز میگیره ؟!!
میخواین برای اطمینان در Custom context اولین انتخاب یعنی Set All To رو هم Deny کنید و فقط روت داخل شهری رو Allow کنید...

اگه بازم جواب نداد شاید بهتر باشه با [email]sales@voipiran.io[/email] تماس بگیرید تا شخصا مشکل شما رو حل کنن... ;D 8)
نظر
  • صفحه :
  • 1

هنوز به این موضوع پاسخی داده نشده است

دسته بندی ها

سیستم های تلفنی کدباز
  1. 107 پست
  2. 0 زیرمجموعه
سیسکو Cisco
  1. 61 پست
  2. 0 زیرمجموعه