[quote author=saeed_m_farid link=topic=386.msg2070#msg2070 date=1263134368]
سلام
خواهشاً نخندید :P ولی من ماژول Custom Contexts رو نمی تونم install کنم! یعنی تو Module Administration جزو لیست ماژول های قابل دسترس برای Download and Install نمیاد، ضمناً Check for updates online هم میزنم، اصلاً منوی Advanced ای وجود نداره، در حالی که تو Elastix Without Tears مراحلی رو که نوشته طی کردم، یعنی ماژول رو گرفتم و Unpack هم کردم :
[left]cd /var/www/html/admin/modules
wget [url]
http://www.freepbx.org/trac/attachment/ticket/1447/customcontexts-0.3.3.tgz?format=raw[/url]
mv customcontexts-0.3.3.tgz?format=raw customcontexts-0.3.3.tgz
tar -xzvf customcontexts-0.3.3.tgz
rm -f customcontexts-0.3.3.tgz[/left]
ولی بازم خبری از Custom Contexts تو Module admin نیست؛ چطوری باید Custom Contexts رو نصب کنم؟
راه دیگه ای واسه اعمال محدودیت تماس های Outbound Route نیست؟ من 3 نوع Outbound Route تعریف کردم بصورت زیر :
[left]Add Route
* 0 towny-out : Dial Patterns = 0|NXXXXXX
* 1 international-out : Dial Patterns = 0|NXXXXXX, 0|0NXXNXXXXXX
* 2 national-out : Dial Patterns = 0|NXXXXXX, 0|0NXXNXXXXXX, 0|00NXNXXNXXXXXX[/left]
حالا راه دیگه ای هست که به گرو های کاربری، مجزا هر کدوم از این Outbound Route ها رو انتساب بدم (غیر از Custom Contexts چون نتونستم نصبش کنم)؛ من Elastix 1.6-12 رو دارم استفاده می کنم.
ممنون
سلام آقا سعید. خنده چرا؟؟ به مشکل خوردن که خنده نداره! یعنی اگه من یا هر کس دیگه ای به مشکلی بر بخوریم و مطرح کنیم ممکنه شما یا هر کس دیگه ای که میبینه بخنده؟

اینکه جزو لیست Module Administration نیست درسته و تا زمانی که این ماژول رو دانلود و نصب نکنید تو لیست اثری ازش نیست.
منم این مشکل رو داشتم. شما طبق همون چیزی که آقای بن شریف گفتن پیش برید، فقط به جای خط سوم، خط زیر رو بذارید (اسم اونی که دانلود میشد با اون چیزی که تو دستور آقای بن شریف اومده بود یه کم فرق داشت !) :
[left]mv customcontexts-0.3.3.tar customcontexts-0.3.3.tgz[/left]
من به این طریق نصب کردم و دارم استفاده هم میکنم.
راههای دیگه ای هم که میفرمایید ممکنه باشند ولی بعید میدونم راه سیستماتیکی باشه، مثلا پسورد گذاشتن واسه روتها و ... ;D
موفق باشید.