1. majid
  2. عمومی - ایزابل، الستیکس، فری پی بی اکس ...
  3. دوشنبه, 28 فروردين 1396
سلام
می خوام شماره مشترک رو بگیرم و اونو تووی یه دیتابیس mysql یه سروری به غیر از سرور الستیکس درج کنم میشه یه راهنمایی کلی بفرمایید همچین امکانی هست و چطور می تونم پیاده سازیش کنم
با تشکر
نظر
هنوز هیچ نظری ارسال نشده است!
پاسخ پذیرفته شده Pending Moderation
0
رای
بازگشت
[QUOTE=majid1605;28262]سلام
می خوام شماره مشترک رو بگیرم و اونو تووی یه دیتابیس mysql یه سروری به غیر از سرور الستیکس درج کنم میشه یه راهنمایی کلی بفرمایید همچین امکانی هست و چطور می تونم پیاده سازیش کنم
با تشکر[/QUOTE]
سلام
بله امکانپذیر خواهد بود اما برای پیاده سازی سناریو این چنینی به Dial plan نویسی نیاز دارید که بهتون حضور در دوره های برنامه نویسی استریسک رو پیشنهاد میکنم.
[url]https://www.voipiran.io/training/elastix-development[/url]
نظر
هنوز هیچ نظری ارسال نشده است!
پاسخ پذیرفته شده Pending Moderation
0
رای
بازگشت
عذرخواهی میکنم قصد جسارت نداشتیم صرفا چون خیلی از سوالات اینجا به همین جمله شما ختم شده بود عرض کردم.

[PHP]
<?require_once "phpagi.php";require_once 'db.php';


$agi = new AGI();
$caller_ID = $argv[1];$dial_Status= $argv[2];$uniqid = $argv[3] ;$exten = $argv[4] ;
$db_Username = "root";$db_Pass = "";$db_Host = "192.168.115.50";$db_Name = "elastix";

$db = new Database();
$data = array('number?i'=>$caller_ID,'uniqid?i'=>$uniqid,'dial_Status?i'=>$dial_Status,'exten?i'=>$exten);$sql= 'INSERT INTO number (number,uniqid,dial_Status,exten) VALUE (:number,:uniqid,:dial_Status,:exten) ';$db->QueryIUDS($sql,$data) ;

?>[/PHP]

Dialplan


[testagi]
exten =>1000,2,Answer
exten => 1000,1,AGI(/var/lib/asterisk/agi-bin/testagi.php,${CALLERID},${DIALSTATUS},${UNIQUEID},${EXTEN)
exten => 1000,2,Hangup


مشکل اینه که حتی کد php رو عوض می کنم و یه کد ساده میزارم کار نمی کنه

[PHP]
<?require_once "phpagi.php";require_once 'db.php';


$agi = new AGI();$agi->answer();
$caller_ID = $argv[1];$dial_Status= $argv[2];$uniqid = $argv[3] ;$exten = $argv[4] ;$agi-> verbose("****************************" .$caller_ID."88888888888888";);?>[/PHP]


دیباگ که می گیرم پیغام خطال میده
verbose error format میده
فایل هارو تبدیل می کنم به فایل لینوکس بازم همینه و به همه فایل ها هم دسترسی فول پرمیشن دادم
نمیدونم احساس میکنم AGI کلا کار نمی کنه یا اجرا نمیشه
و اینکه از الستیکس 2.5 استفاده میکنم
و از یه ماشین مجازی واسه سرور استفاده کردم و سرور mysql هم هاست هست
نظر
هنوز هیچ نظری ارسال نشده است!
  • صفحه :
  • 1


هنوز به این موضوع پاسخی داده نشده است

دسته بندی ها

سیستم های تلفنی کدباز
  1. 107 پست
  2. 0 زیرمجموعه
سیسکو Cisco
  1. 61 پست
  2. 0 زیرمجموعه
سیستم تلفنی FreePBX
  1. 48 پست
  2. 0 زیرمجموعه
شبکه و زیرساخت
  1. 65 پست
  2. 0 زیرمجموعه
تازه واردین دنیای ویپ
  1. 927 پست
  2. 0 زیرمجموعه