1. َAbbas1360
  2. عمومی - ایزابل، الستیکس، فری پی بی اکس ...
  3. چهارشنبه, 19 آبان 1395
سلام
بنده یک تازه کار در راه اندازی ویپ هستم. برای شروع کار نرم افزار واک را از سایت دانلود کرده ام و بر روی یک سیستم نصب کرده ام.
3 عدد اکانت SIP ایجاد کرده ام و قادر به تماس با آنها هستم .
این را می دانم برای ساخت FAX می بایست یک اکانت از نوع IAX2 و یک دامین ایمیل و یک ایمیل ساخت و در انتها نیز یک Virtual Fax باید ساخته شود.
1- یک اکانت از نوع IAX2 ساخته ام اما در همین ابتدای کار با هیچ کدام از اکانتهای SIP نمی توانم با آن تماس بگیرم و خطا تماس می دهد. ایراد کار کجاست. چرا نمی توانم بوق مربوط به این اکانت خاص را بشنوم. مگر این یک اکانت نیست؟
2- در موقع ساختن اکانت ایمیل خطا ی "Could not query used disc space" در جلوی نام اکانت را نشان می دهد. چگونه می بایست آن را رفع کرد؟

با تشکر
نظر
هنوز هیچ نظری ارسال نشده است!
پاسخ پذیرفته شده Pending Moderation
0
رای
بازگشت
[QUOTE=َAbbas1360;27905]سلام
بنده یک تازه کار در راه اندازی ویپ هستم. برای شروع کار نرم افزار واک را از سایت دانلود کرده ام و بر روی یک سیستم نصب کرده ام.
3 عدد اکانت SIP ایجاد کرده ام و قادر به تماس با آنها هستم .
این را می دانم برای ساخت FAX می بایست یک اکانت از نوع IAX2 و یک دامین ایمیل و یک ایمیل ساخت و در انتها نیز یک Virtual Fax باید ساخته شود.
1- یک اکانت از نوع IAX2 ساخته ام اما در همین ابتدای کار با هیچ کدام از اکانتهای SIP نمی توانم با آن تماس بگیرم و خطا تماس می دهد. ایراد کار کجاست. چرا نمی توانم بوق مربوط به این اکانت خاص را بشنوم. مگر این یک اکانت نیست؟
2- در موقع ساختن اکانت ایمیل خطا ی "Could not query used disc space" در جلوی نام اکانت را نشان می دهد. چگونه می بایست آن را رفع کرد؟

با تشکر[/QUOTE]
سلام. بهتر است برای راه اندلزی فکس به کتاب الستیکس فارسی که بر روی ویپ ایران است مراجعه کنید،
چون چند نکته ظریف دارد.
مثلا بعد از ساخت iax باید به داخل آن بروید و گزینه require call token را no بگزارید

Sent from my SM-N920C using Tapatalk
نظر
0
رای
بازگشت
سلام
درصورت امکان لیست لینک دانلود مستقیم بدهید. درصفحه ارائه شده لینک دانلودی مشاهده نمی شود برای دانلود.
نظر
0
رای
بازگشت
[ATTACH=CONFIG]558[/ATTACH]
این عکسی از خطای مربوط به ساخت اکانت ایمیل
نظر
  • صفحه :
  • 1