1. kaktoox
  2. ویپ - ساختار، پروتکل ها، مفاهیم ...
  3. پنج شنبه, 29 بهمن 1394
با سلام و عرض خسته نباشید
من تازه وارد این انجن شدم ، اگه سوالمو جای اشتباهی‌ دارم می‌پرسم عذر خواهی‌ می‌کنم .
راستش من برای ارتباط ویپ بین دو دفتر چندتا سوال داشتم و راهنمایی‌ می‌خواستم ممنون میشم اگه کسی‌ از دوستان بتونه کمکم کنه
سناریو به این ترتیب : هر نقطه یک دستگاه panasonic TDA۱۰۰D داره و یک gateway fxo DVG ۶۰۰۴s
حالا چیزی که خودم می‌خواستم انجام بدم این بود که تواین نقطه A یک extention ایجاد کنم (برای مثل ۸۰۰) و اونرو به وسیلهٔ گتوی‌ها بیارم و تو CO‌های نقطه B (خطهای شهری وصل کنم) ، یعنی‌ هرکس از نقط ب داخلی‌ ۸۰۰ رو بگیره ---> یکی‌ از خط شهری‌های نقطه ب زنگ میخوره !؟
و بر عکس همین کارو برای نقطه B انجام بدم ! آیا این سناریو درسته ؟ و اگه درسته تنظیمات Gateway‌ها به چه ترتیب باید باشه ؟
نظر
هنوز هیچ نظری ارسال نشده است!
پاسخ پذیرفته شده Pending Moderation
0
رای
بازگشت
دوست عزيز شما براي ارتباط ٢ دستگاه پاناسونيك نيازي به گيتوي نداري. اين دستگاه ها خودشون قابليت تعريف ترانك رو دارن. حتي سيپ ترانك رو هم به خوبي پشتيباني ميكنن ولي براي ارتباط با هم پروتوكول مربوط به خودشون رو دارن. دستگاه شما بايد كارت dsp داشته باشه كه احتمالا هم داره پيشنهاد ميكنم با يه پاناسونيك كار حرفه اي تماس بگيرين يا اگر وقت و علاقه دارين ميتونيد داكيومنت هاي دستگاه خودتون رو كه به وفور پيدا ميشه توي اينترنت بگيرين و مطالعه كنيد.
سوالي بود در خدمتتون هستم.

Sent from my iPad using Tapatalk
نظر
هنوز هیچ نظری ارسال نشده است!
  • صفحه :
  • 1

هنوز به این موضوع پاسخی داده نشده است

دسته بندی ها

سیستم های تلفنی کدباز
  1. 107 پست
  2. 0 زیرمجموعه
سیسکو Cisco