1. m_yazdanypoor
  2. عمومی - ایزابل، الستیکس، فری پی بی اکس ...
  3. چهارشنبه, 18 شهریور 1394
سلام به همه ی دوستان

من یه مشکلی دارم که امیدوارم دوستان بتونن کمکم کنن.

من دو تا سورو Elastix دارم ( E سهروردی و E جردن) (رنج داخلی های جردن 1XXX هست و رنج داخلی های سهروردی 2XX که ماژول callcenter رو بر روی شعبه جردن نصب کردم، Callback agents و Queue هم روی اونها تنظیم شده و همه چیز اکی هست. Trunk و outbound route هم بینشون برقراره و این دو سرور از طریق بستر اینترنت می تونن باهمن ارتباط برقرار کنن. در حال حاضر من نیاز به تنظیماتی دارم که در اون وقتی همکاران سهروردی، یکی از داخلی های سمت خودشون رو شماره گیری میکنن( مثلا 203) این تماس داخلی اونها rout بشه به elastix جردن و در اونجا به صفی که برای Agent های اونجا تعریف شده منتقل بشه و بعد توسط agent های حاضر در صف در جردن پاسخ دهی بشه.

با route من و inbound route سمت جردن، این تماس میتونه برقرار بشه چون 2-3 تا زنگ میخوره اما به صف هدایت نمیشه و بعد از 2-3 تا زنگ میگه که اشغاله

ممنون میشم اگر راهنمایی بفرمایید.
نظر
هنوز هیچ نظری ارسال نشده است!
پاسخ پذیرفته شده Pending Moderation
0
رای
بازگشت
سلام. تصویری از نحوه نوشتن ترانک در هر 2 طرف را بگذارید لطفا.
این مورد باید به راحتی انجام شود ولی احتمالا روی تنظیمات مورد کوچکی را انجام نداده اید.
سوال دیگر: الان از سرور 1 داخلی ها به راحتی داخلی های سرور 2 را می گیرند؟
نظر
0
رای
بازگشت
سلام

بله در برقراری ارتباط بین داخلی ها هیچ مشکلی وجود نداره و در CLI هم نشون میده که تماس از iAx مقابل میاد...
[ATTACH=CONFIG]447[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]448[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]449[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]450[/ATTACH]
نظر
0
رای
بازگشت
دوست من سرور سهروردی شما در ابتدا داخلی های خودش را چک می کنه اگر شماره مقصد جزئ داخلی های خودش نبود میره سراغ outbount route ها
حالا وقتی رنج داخلی های خودش 2xx هست شما از روی همون سرور بگیرید 203 خوب این مقصد را بین داخلی های خودش میگرده تا پیدا کنه شما باید یک شماره خارج از pattern داخلی های سرور بگیرید تا به سمت outbound برید
باز هم توی کنسول استریسک نگاه کنید ببینید وقتی 203 را میگیرید اصلا به سمت ترانک های شما تماس میره یا نه...!!!

تصاویری که گذاشتید باید درست کهر کنه وقلی مشروط به اینکه تماس های شما به سمت outbound route بره
نظر
0
رای
بازگشت
خوب اما من هدفم این هست که یکی از داخلی های سهروردی در سرور جردن من مدیریت بشه... یعنی این امکان پذیر نیست؟؟؟؟؟
نظر
0
رای
بازگشت
دقیقا بفرمایید که چکاری مدنظرتان هست تا سناریو را صحیح طراحی کنیم
منظورتان از مدیریت یکی از داخلی های یک سرور در سرور دیگر چیست؟
نظر
0
رای
بازگشت
سلام

من که کامل توضیح دادم

در حال حاضر من نیاز به تنظیماتی دارم که در اون وقتی همکاران سهروردی، یکی از داخلی های سمت خودشون (یعنی سهروردی) رو شماره گیری میکنن( مثلا 203) این تماس داخلی اونها rout بشه به elastix جردن و در اونجا به صفی که برای Agent های اونجا تعریف شده منتقل بشه و بعد توسط agent های حاضر در صف در جردن پاسخ دهی بشه.
نظر
  • صفحه :
  • 1

هنوز به این موضوع پاسخی داده نشده است

دسته بندی ها

سیستم های تلفنی کدباز
  1. 107 پست
  2. 0 زیرمجموعه
سیسکو Cisco
  1. 61 پست
  2. 0 زیرمجموعه