1. mirizadeh
  2. عمومی - ایزابل، الستیکس، فری پی بی اکس ...
  3. جمعه, 15 خرداد 1394
با سلام خدمت اساتید محترم

من واک نسخه 2.5.2 را نصب کرده و Custom Contexts v2.11.0.1 را روی FreePBX نصب کردم
یک Custom Contexts با مشخصات زیر ایجاد کردم

Dial Rules 2XX
ext-local Allow Rules
بقیه گزینه ها Deny شد
Custom Contexts ایجاد شده فوق را روی داخلی های 200 و 201 تنظیم کردم
softphone مورد استفاده اینجانب zoiper میباشد
در حالت عادی این دو داخلی فقط میتوانند با داخلی های دیگر تماس بگیرند و در صورتی که بخواهند تماس شهری داشته باشند، Custom Contexts اجازه برقراری ارتباط را نمی دهد
و داخلی های دیگر بدون محدودیت تماس شهری برقرار میکنند

BUG
در صورتی که داخلی 200 با داخلی 201 تماس برقرار کند و داخلی 201 تماس برقرار شده را به یک شماره شهری ( شماره ثابت یا موبایل ) transfer نماید ، تماس بدون محدودیت برقرار شده و داخلی 200 میتواند با شماره شهری مکالمه نماید
عمل transfer با استفاده از کلید transfer روی softphone و همچنین با استفاده از Feature Code ## انجام شد و در هر دو حالت مکالمه بدون محدودیت transfer شد

در حالتی دیگر Feature Code ## غیر فعال شد ولی همچنان با کلید transfer روی softphone عمل transfer بدون محدودیت انجام شد و داخلی 200 با خط شهری مکالمه نمود

اساتید محترم به چه صورتی میتوان مشکل فوق را حل نمود؟
یا اینکه عملیات transfer را به چه صورتی میتوان کلا غیر فعال کرد؟

با سپاس
نظر
هنوز هیچ نظری ارسال نشده است!
پاسخ پذیرفته شده Pending Moderation
0
رای
بازگشت
سلام دوست عزیز.
بدون کد نویسی راهی وجود ندارد.
ببینید در پروتکل sip یک داخلی می تواند در چند جا رجیستر شده و همزمان چندین مکالمه برقرار کند.
پس یک گوشی می تواند همزمان چند تناس بگیرد و با همین امکان می تواند مکالمه ترانسفر (منتقل) کند.
در نسخه 2.5.2 واک در هنگام ساخت داخلی یک گزینه اضافه شده است برای محدود کردن مکالمات همزمان داخلی.. آن را 1 بگذارید و تست کنید.
نتیجه را نیز بفرمایید.
با سپاس
نظر
0
رای
بازگشت
با سلام

با قرار دادن مقدار 1 برای Outbound Concurrency Limit مشکل پابرجاست و بدون محدودیت تماس transfer میشود

با توجه به اینکه باگ اشاره شده یک مشکل عمومی می باشد، در صورت امکان راه کاری را با استفاده از کد نویسی بفرمایید

صمیمانه از شما متشکرم
نظر
0
رای
بازگشت
سلام.
این مورد باگ نیست. جزء خصوصیت ها است.
شما وقتی این امکان را به آن داخلی می دهید که به بیرون دسترسی داشته باشد طبیعتا می تواند تماس های خود را به بیرون هدایت کند.
این مورد حق طبیعی آن داخلی است و خلاف این مورد اشتباه است.
به نظر من برای مورد خاص خود باید دیدگاه، سناریو و یا قوانین خود را تغییر دهید. این بهتر از آن است تا برای این مورد کد نویسی کنید.
نظر
0
رای
بازگشت
با تشکر از پاسخ شما

دلیل استفاده از Custom Contexts ایجاد محدودیت روی تماس های داخلی ها با توجه به سیاست های درون سازمانی میباشد

در پست اول اشاره به deny بودن تمام تماس های خروجی با توجه به تنظیمات Custom Contexts شد ، بنابراین برای داخلی های مورد اشاره با توجه به تنظیمات Custom Contexts اجازه ارتباط با trunk داده نشده است

ضعف Custom Contexts عدم امکان کنترل تماس های transfer شده میباشد و این یک باگ نرم افزاری میباشد

با سپاس
نظر
0
رای
بازگشت
با سلام,
custom context ماژول رسمی نیست و پشتیبانی نیز ندارد
شما می تواتید خودتان آن را توسعه دهید و این حسن نرم افزار های کد باز است.
باگ به ایرادی در نرم افزار گفته می شود که در روند اجرا خللی ایجاد کند.
این مورد شما اگر منطقی نیز باشد، ضعف سیستم نام می گیرد و نه باگ.
کلا در freepbx بر روی گروه بندی داخلی ها کاری نشده است اما با دانش dialplan نویسی و یا همین custom context می توانید این ضعف را برطرف سازید.
در الستیکس 3 یا همان MT در ابدا قبل از شروع با سیستم شما می بایست گروه با سازمان بسازید که البته برای ارائه سیستم های cloud طراحی شده اما امکان گروه بندی وجود دارد.
به نظر من برلی کار حرفه ای و برآورده کردن نیاز ها می بایست استریسک و برنامه نویسی را آموخت تا از حداکثر توان استریسک استفاده کرد.

با سپاس
نظر
  • صفحه :
  • 1

هنوز به این موضوع پاسخی داده نشده است

دسته بندی ها

سیستم های تلفنی کدباز
  1. 107 پست
  2. 0 زیرمجموعه
سیسکو Cisco
  1. 61 پست