1. Mehdi
  2. عمومی - ایزابل، الستیکس، فری پی بی اکس ...
  3. شنبه, 27 دی 1393
سلام به همه دوستان

بنده چند سالی در حال استفاده از استریسک (البته بیشترش الستیکس و اخیرا فقط استریسک اونم ورژن 13 !) میباشم

تا الان خیلی راضی بودم و چون بک گراند php و linux دارم خیلی خوب در حال استفاده هستم

حالا موضوعی که قصد مشورت با شما رو دارم اینه :

چند نفر از دوستان که در حال استفاده از freeswitch هستند خیلی آن را قدرتمند تر از asterisk پیدا کردند و مخصوصا تماسهای همزمان را قابل قیاس نمیدونند . . . .

البته میزان زیادیش به خاطر تعصب و علاقه شخصیه که مهم نیست ولی از تجربه شما یا احیانا برخوردتون با این مسایل میخوام بدونم

آیا رفرنس علمی برای استریسک میشناسید که بر اساس case study مطالعه شده باشه

پروژه ای که مطلع باشید با استریسک در مقیاس بسیار بزرگ در کشور پیاده سازی موفق شده ؟
نظر
هنوز هیچ نظری ارسال نشده است!
پاسخ پذیرفته شده Pending Moderation
0
رای
بازگشت
با سلام و احترام،
در مورد پروژه های راه اندازی شده کافی است کمی در اینترنت جستجو نمایید، بسیاری از مخابرات های دنیا از استریسک استفاده می کنند، البته این به این معنی نیست که استریسک توان بالا دارد، در واقع این موضوع اصلا مطرح نیست.
طبق آمار سال گذشته در آمریکا 20% مرکز تلفن ها استریسکی بوده اند که این آمار برای یک محصول کدبار عالی است.
این محبوبیت استریسک به دلیل امکانات بسیار بالا و حرفه ای آن است، شما استریسک را به هر شکلی که می خواهید می توانید در بیاورید، استریسک را تیم بسیار قوی برنامه نویسی و بزرگترین طرفداران تلفنی کدباز حمایت می کنند.
اما بحث توان.
ببینید استریسک و freeswitch هر 2 از معماری B2BUA بهره می برند و این به این معنی است که باید پکت های data که همان media باشد را از دل خود عبور دهند، در واقع این نوع ساختار است که امکان ضبط، شنود، IVR، انتقال، دریافت عدد و ... را فراهم می سازد و به همین دلیل توان پردازشی آنها برای مکالمات همزان کاهش می یابد.
هر 2 یک ساختار دارند و در توان تقریبا برابر.
شما در سایت freeswitch هم بخش تجربه ها را ببینید حداکثر توان گرفته شده بیش از 300 مکالمه همزان نیست، اینکه برخی می گویند خیلی بیشتر از این اعداد توان دارد در واقع به دلیل کم سوادی این دوستان است و البته دروغ هم نمی گویند چون این نوع برنامه ها می توانند از وظایف خود دست بکشند و به عنوان فقط یک SIP Proxy عمل کنند، یعنی مواردی که بالا عرض کردم را ارائه نخواهند داد فقط به عنوان پراکسی کار می کنند، حال در این حالت مکالمات همزمان به صدها و یا هزاران مکالمه می رسد و این موضوع در هر 2 سیستم هست و نه فقط در freeswitch !

که البته اگر قرار باشد فقط proxy باشند برنامه های بهتری همچون kamailio برای این منظور وجود دارد.

استریسک بدون رقیب محبوب ترین سیستم تلفنی کدباز دنیاست و این محبوبیت قطعا بی دلیل نیست و اگر قرار است رقیبی پیدا کند باید آن رقیب چیزی فراتر از استریسک فعلی ارائه دهد که این کار بسیار مشکل است.

با سپاس فراوان
نظر
هنوز هیچ نظری ارسال نشده است!
  • صفحه :
  • 1

هنوز به این موضوع پاسخی داده نشده است

دسته بندی ها

سیستم های تلفنی کدباز
  1. 107 پست
  2. 0 زیرمجموعه
سیسکو Cisco
  1. 61 پست