سلام دوستان
یه مرکزی هست ، با 16 تا شهری ، و 40 تا داخلی ، می خواد وویپ ایجاد کنه ، چیزی که به ذهن من رسید ، این بود که خط های شهری رو بدم به الستیکس ، [COLOR=#333333][RIGHT]الستیکس [/RIGHT][/COLOR][RIGHT]رو وصل کنم به سانترال ، و هم چنین روی آی پی و پی سی هاشون هم سافت فون بذاریم .[/RIGHT]
با توجه به این که اولین تجربه وویپ من هست ، چند تا سوال .
اول این که برای [COLOR=#333333][RIGHT]الستیکس [/RIGHT][/COLOR][RIGHT]، یه سرور یا پی سی با چه منابعی لازم دارم ؟ آیا سخت افزار خاصی نیاز هست برای سرور ؟ بعد این که شاید روی این پی سی میکروتیک هم ران کنم بعدا ؟ مشکلی که نیست ؟[/RIGHT]
دوم این که بهتر هست که از کارت استفاده کنم یا گیت وی ؟ خوندم اگه تماس همزمان زیاد باشه ، گیت وی ها بهتر هستند ، درسته ؟
سوم اتصال سانترال به [COLOR=#333333][RIGHT]الستیکس [/RIGHT][/COLOR][RIGHT]به چه صورت هست ؟[/RIGHT]
چهارم ، من توی نمایشگاه ، یه سری گیت وی هایی هم دیدم که انگار او اس داشت که نیازی به سرور نداشت دیگه (درسته ؟ ) اون ها توصیه می شه یا نه ؟ آیا تو این سناریو ، امکان پذیر هست استفاده از اون ها ؟
سرچ هم کرده ام ، پست ها رو دارم می خونم ، ممنونم می شم شما هم راهنمایی بفرمایید ، پیشاپیش تشکر.