1. Akhoond
  2. عمومی - ایزابل، الستیکس، فری پی بی اکس ...
  3. شنبه, 14 دی 1392
سلام دوستان

یه مرکزی هست ، با 16 تا شهری ، و 40 تا داخلی ، می خواد وویپ ایجاد کنه ، چیزی که به ذهن من رسید ، این بود که خط های شهری رو بدم به الستیکس ، [COLOR=#333333][RIGHT]الستیکس [/RIGHT][/COLOR][RIGHT]رو وصل کنم به سانترال ، و هم چنین روی آی پی و پی سی هاشون هم سافت فون بذاریم .[/RIGHT]
با توجه به این که اولین تجربه وویپ من هست ، چند تا سوال .
اول این که برای [COLOR=#333333][RIGHT]الستیکس [/RIGHT][/COLOR][RIGHT]، یه سرور یا پی سی با چه منابعی لازم دارم ؟ آیا سخت افزار خاصی نیاز هست برای سرور ؟ بعد این که شاید روی این پی سی میکروتیک هم ران کنم بعدا ؟ مشکلی که نیست ؟[/RIGHT]
دوم این که بهتر هست که از کارت استفاده کنم یا گیت وی ؟ خوندم اگه تماس همزمان زیاد باشه ، گیت وی ها بهتر هستند ، درسته ؟
سوم اتصال سانترال به [COLOR=#333333][RIGHT]الستیکس [/RIGHT][/COLOR][RIGHT]به چه صورت هست ؟[/RIGHT]
چهارم ، من توی نمایشگاه ، یه سری گیت وی هایی هم دیدم که انگار او اس داشت که نیازی به سرور نداشت دیگه (درسته ؟ ) اون ها توصیه می شه یا نه ؟ آیا تو این سناریو ، امکان پذیر هست استفاده از اون ها ؟

سرچ هم کرده ام ، پست ها رو دارم می خونم ، ممنونم می شم شما هم راهنمایی بفرمایید ، پیشاپیش تشکر.
نظر
هنوز هیچ نظری ارسال نشده است!
پاسخ پذیرفته شده Pending Moderation
0
رای
بازگشت
سلام

دوستان من الان باز هم صحبت کردم ، گفتند این ها ، تو هر شهرستانی یه شعبه دارند ، و تو برنامه سال آینده شون ارتباط داخلی این ها با هم هست . الان هم هدفشون استفاده از سافت فون روی پی سی ها هستش . استفاده از گیت وی ها رو پیشنهاد می دید ، یا سرور الستیکس رو ؟
ممنون می شم راهنمایی کنید

مرسی
نظر
0
رای
بازگشت
پیشنهاد من الستیکس با quad core و 2G ram هست برای 16 خط کافیه البته باز هم بستگی به تماس های همزمان داره

ولی اگر برای 16 کانال از گیت وی استفاده کنید خیلی بهتر میشه
نظر
0
رای
بازگشت
بله همین طور هست برای 16 خط ایده بدی نیست که از گیت وی استفاد کنید

دلیل اینکه می خواهید الستیکس را به سانترال وصل کنید چی هست؟

آیا سیستم تلفن سانترال قدیمی را هم میخواهید همچنان در کنار الستیکس فعال داشته باشید؟

در خصوص ippbx box ها زیاد تجربه ندارم ولی خیلی با نصب کردن الستیکسی که روی یک کامپیوتر نصب می کنید تفاوت ندارند
نظر
0
رای
بازگشت
برای وصل کردن شعبه ها به مرکز شما نیاز دارید تا در ابتدا مشخص کنید که چند مکالممه همزمان خواهید داشت که بسته به آن باید برای ارتباط سانترال به الستیکس از گیت وی های FXS استفاده کنید. مثلا برای 4 مکالمه همزمان از گیت وی 4 پورت

یک سری از ippbx box ها هستند که روی اون استریسک نصب هست ولی OS های دیگه هم هست که من الان اسمشون را یادم نیست
نظر
0
رای
بازگشت
موفق باشید
نظر
  • صفحه :
  • 1

هنوز به این موضوع پاسخی داده نشده است