1. مهدی یاری
  2. عمومی - ایزابل، الستیکس، فری پی بی اکس ...
  3. جمعه, 13 ارديبهشت 1392
اینجا وقتی اینترنت یه مدت نسبتاً طولانی قطع می شه آی پی فون رجیستر نمی شه و همچنان نو سرویس هست در حالی که پینگ سرور رو داریم اینترنت هم وصل شده همینطور می مونه گاها بعد از یک روز دوباره وصل می شه کسی می دونه مشکل از کجاست کلافه مون کرده
در ضمن من از یک وایرلس روتر تی پی لینک استفاده می کنم که ppoe روی اون تنظیم هستش روی پورت wan گوشی ها رو هم در حالت استاتیک آی پی گذاشتم (در حالت dhcp هم همین مشکل هست) .
از ip valid هم استفاده نکردیم فعلا امکانش نیست با خاموش روشن كردن و ریبوت شدن هم از حالت نو سرویس خارج نمی شن در ضمن در همون لحظه سافت فون کامل کار می کنه شاید مشکل از nat باشه و جدول روتینگ نمي ىونم والله
نظر
هنوز هیچ نظری ارسال نشده است!
پاسخ پذیرفته شده Pending Moderation
0
رای
بازگشت
سلام
لطفا موقعی که این مشکل پیش میاد آی پی فون رو یک بار روشن و خاموش بکنید ببینید مشکل برطرف میشه یا نه ؟
مدیر ویپ ایران
مدرس رسمی ویپ در ایران
کانال تلگرام ویپ ایران
نظر
0
رای
بازگشت
نه مهندس نمی شه
نظر
0
رای
بازگشت
این مشکل میتونه از کانفیگ های روتر تون باشه
مدیر ویپ ایران
مدرس رسمی ویپ در ایران
کانال تلگرام ویپ ایران
نظر
0
رای
بازگشت
لطفا اون یوزر و پسورد های که دادم رو چک کنید ببینید روی سرور من هم همین مشکل رو دارین یا نه ؟ بعدش اطلاع بدین
مدیر ویپ ایران
مدرس رسمی ویپ در ایران
کانال تلگرام ویپ ایران
نظر
0
رای
بازگشت
اینم اضافه کنم که من از simton t20 استفاده می کنم و با همین کانفیگ تو شهر دیگه روی همین سرور همزمان دارن استفاده می کنند بدون مشکل بنابراین فکر نکنم ایراد از گوشی یا کانفیگ اون باشه
نظر
0
رای
بازگشت
اینجا وقتی اینترنت یه مدت نسبتاً طولانی قطع می شه آی پی فون رجیستر نمی شه و همچنان نو سرویس هست در حالی که پینگ سرور رو داریم اینترنت هم وصل شده همینطور می مونه گاها بعد از یک روز دوباره وصل می شه کسی می دونه مشکل از کجاست کلافه مون کرده
در ضمن من از یک وایرلس روتر تی پی لینک استفاده می کنم که ppoe روی اون تنظیم هستش روی پورت wan گوشی ها رو هم در حالت استاتیک آی پی گذاشتم (در حالت dhcp هم همین مشکل هست) .
از ip valid هم استفاده نکردیم فعلا امکانش نیست با خاموش روشن كردن و ریبوت شدن هم از حالت نو سرویس خارج نمی شن در ضمن در همون لحظه سافت فون کامل کار می کنه شاید مشکل از nat باشه و جدول روتینگ نمي ىونم والله

با توجه به اینکه کمی از قبل درجریان مشکل دوستمون هستم وبا توجه به شواهد امر:
این مشکل میتونه از سرویس دهنده اینترنت شما باشه
مثلا از کانفیگ و یا nat که توی روترها و سرورهای isp انجام دادن باشه
یا فرضا بعضی مواقع پورت مسدود میشه...من قبلا نمونه این مشکل رو داشتم...خصوصا نت بعضی مواقع مشکل ساز میشه...در موارد نادر میتونه هم از کانفیگ و تنضیمات رادیو نانو شما هم باشه
با سرویس دهنده تماس بگیرید
نظر
0
رای
بازگشت
دقیقا همینطوره میثم جان isp رو تو کربلا عوض کردم درست شد ولی شهرهای دیگه موندن وینستون لایت طلبت / چطوری می شه شبکه رو آنالیز کرد و دقیق فهمید مشکل از چیه به isp بگم چی رو درست کنه وقتی خودم نمی دونم
نظر
0
رای
بازگشت
فکر می کنم علت اینکه این وضعیت پیش می یاد بدلیل تغییر ip هست که isp به ما اختصاص می ده بعد از اینکه گوشی به سرور کانکت می شه و ip اینترنتومون تغییر می کنه دیگه گیچ می شه راهی تو خود الستیکس وجود نداره که این تغییر ip رو تو بازه کوتاهتری خودش کنترل کنه و بعد ردیف بشه؟
تو خود isp این تایم اعتبار dhcp ip کجا تعریف می شه که بهشون بگم درستش کنند ؟
نظر
0
رای
بازگشت
دوستان کسی راه حلی داره؟
نظر
  • صفحه :
  • 1

هنوز به این موضوع پاسخی داده نشده است