1. azimi.expert
  2. عمومی - ایزابل، الستیکس، فری پی بی اکس ...
  3. سه شنبه, 06 فروردين 1392
سلام من می خواهم hotline داشته باشم یعنی این که وقتی کسی یک تلفن خاص را فقط بر می دارد ( هیچ شماره ای نگیرد ) یک تلفن خاص زنگ بخورد ؟ مثلا ً شماره 100 را بردارم و شماره 125 زنگ بخورد یعنی با داخلی 100 هر وقت که گوشی را بردارد داخلی 125 زنگ بخورد ........
نظر
هنوز هیچ نظری ارسال نشده است!
پاسخ پذیرفته شده Pending Moderation
0
رای
بازگشت
[QUOTE=azimi.expert;16823]سلام من می خواهم hotline داشته باشم یعنی این که وقتی کسی یک تلفن خاص را فقط بر می دارد ( هیچ شماره ای نگیرد ) یک تلفن خاص زنگ بخورد ؟ مثلا ً شماره 100 را بردارم و شماره 125 زنگ بخورد یعنی با داخلی 100 هر وقت که گوشی را بردارد داخلی 125 زنگ بخورد ........[/QUOTE]

درود. اگه از خطوط آنالوگ استفاده میکنید در فایل chan_dahdi.conf برای کانال مربوطه از پارامتر immediate استفاده کنید.
با اینکار به محض برداشته شدن گوشی، کانال پاسخ داده میشه و به priority 1 از اکستنشن s در context مشخص شده وصل میشه. در DialPlan هم میتونید بلافاصله با Dial به داخلی دوم تماس بگیرید یا هر پردازش دیگه ای انجام بدید.

[PHP]
;FXS Modules
group = 1
signalling = fxo_ks
context = first
immediate = yes ;For HOT-Line
language = fa ;farsi language
channel = 3
[/PHP]
نظر
0
رای
بازگشت
سلام

hotline اونم با تنور FXO فکر نکنم بشه چون نمی تونید به الستیکس بگید موقع برداشت گوشی چه شمارهای بفرسته سمت تنور. تنها راه به نظر من Speed Dial هستش اینم می دونید که 2 تا اسنوم را میشه بدون سرور به هم وصل کرد یعنی همون SpeedDial یا یه جورایی Hotline بدون سرور
نظر
0
رای
بازگشت
سلام

سال نو شما هم مبارک :)

والا رو الستیکس تاحالا ندیدم . خودت می دونی این کار فقط رو گیتوی مستقیم امکان پذیر هستش ولی دنبالش هستم چیزی پیدا کردم می گم
نظر
  • صفحه :
  • 1

هنوز به این موضوع پاسخی داده نشده است

دسته بندی ها

سیستم های تلفنی کدباز
  1. 107 پست
  2. 0 زیرمجموعه
سیسکو Cisco
  1. 61 پست
  2. 0 زیرمجموعه