سلام . من یه سرور الستیکس دارم با یه اینترنت 4 مگ و آی پی استاتیک (به قول بعضی ها ولید ... میدونم آی پی ولید و پابلیک چیه .. عامیانه گفتم منظورم اینه آی پی بطور ثابت از اینترنت دیده میشه)
در حال حاظر از طریق یک روتر TPLINK پورت فورواردینگ انجام شده و سرور الستیکس از طریق NAT روی اینترنته و مشکلی هم ندارم... اما :
حالا من میخوام که دوتا کارت شبکه روی سرور الستیکس بزارم (یعنی یدونه کارت شبکه اضافه کنم)و مودم tplink و نت و پورت فورواردینگ رو از داستان حذف کنم ...
که در نتیجه
1- اینترنت کانکت نشده با یه کابل شبکه مستقیم بیاد توی کارت شبکه اول سرور الستیکس(که در اصل کار پورت WAN رو توی روترهای عادی مثل tplink برام انجام بده )
2- توی الستیکس یا لینوکس کانکت بزنه ( نوع کانکت اینترنت من از نوع PPPOE هستش. فکر کنم با برنامه PPPOE کلاینت از توی وبمین بشه )
3- بعد از کارت شبکه دوم اینترنت شر شده بیاد بیرون و بره روی مثلا کامپیوتر شرکت برای استفاده عادی از اینترنت
از توی Webmin پکیج PPPOE کلاینت ( یا همون ADSL CLIENT ) رو هم نصب کردم
در اصل من میخوام که سرور رو مستقیم و بدون پورت فوروارد و مودم اضافی ، آی پی ولید رو روش ست کنم و سرور رو بزارم روی اینترنت ( و البته از روی کارت شبکه دوم هم اینترنت بیاد بیرون برا مصرف عادی یه کامپیوتر دیگه... در اصل یجورایی از سرور الستیکس به جای روتر استفاده میشه
نکته :دوستان من نیازم اینه که سرور اینجوری بره روی اینترنت و گرنه روشهای دیگه مثل پورت فوروارد رو بلدم
اصلا اگه بخوایم قضیه بالا رو فراموش کنیم: دوستان از کدوم روش ،مستقیم آی پی ولید رو الستیکس ست میکنند و بدون پورت فوروارد میزارن رو اینترنت ؟ از توی خود محیط گرافیکی الستیکس که فکر نکنم بشه؟...
[SIZE=3][COLOR=#ff0000]قبل از جواب دادن لطفا سوالات بعدی من و جواب های دوستان رو که در پایین گفته شده یه نگاه بندازید لطفا...[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3]و بعدش اگر وقت داشتین این پست رو هم جواب بدین ممنون میشم[/SIZE]
[URL]http://www.voipiran.io/forum11/thread3322.html[/URL]