سلام
صدای مکالمات روی سرور ویب ذخیره میشود ولی نام فایلها هیچ استانداردی ندارد ، چطوری میشه این ذخیره کردن صدای مکالمات را با فرمت نام مشخصی یا حداقل اطلاع از اینکه با چه نامی روی سرور ذخیره شده است را بدست آورد ؟
در حال حاضر هم قالب دارد
تاریخ ، ساعت و شماره داخلی در اسم فایل هست بهمراه یک عدد تصادفی
شما میتونید از کد نوشته شده در ماژول monitoring الستیکس استفاده کنید
موفق باشید
درحالت عادی این اتفاق می افته که یونیک هستند به نوع
سوالمو جور دیگه ای مطرح کنم
چطورزی میتونم وقتی یک تماس از بیرون با اپراتورهای داخل برقرار میشه به کامپیوتر اپراتور نام این فایل را ارسال کنم ، در همین حد هم باشه کارم راه میافته
سیستمی که در حال حاضر دارم استفاده میکنم یک SIP CLient هست که خودم نوشتم - تحت ویندوز -
میخوام صدای مکالمه اپراتور با مشتری را ذخیره داشته باشم که بعدا بتونیم بهش استناد کنیم.
تا اینجای کار مشکلی نیست ، مشکل اینجاست که فایل ذخیره شده روی سرور نامش پیرو همون بحثهای بالا آخرش رندوم هست. و من مستقیم نمیتونم به اون فایل دسترسی داشته باشم. نهایتا باید یک رنج فایل را انتخاب کنیم و بشینیم گوش کنیم ببینیم کدومش بوده .
الان میتونم مشکل را به روش ذخیره مکالمه سمت کلاینت حل کنم از طریق نرم افزار خودم و بعد از قطع تماس بفرستم روی یک فایل سرور با اسم و مشخصاتی که دست خودمه ولی میخوام حتی المکان دوباره کار نشه اگه این قضیه آدرس مستقیم لینک هرتماس به نوعی که کاملا مشخص باشه کی به کیه و چی به چیه انجام پذیر باشه...
ممون.