1. mosayeb
  2. عمومی - ایزابل، الستیکس، فری پی بی اکس ...
  3. دوشنبه, 11 دی 1391
دوستان من پس از مطالعه آموزش فارسی مهندس پورفلاح بصورت آزمایشی یک call back ساختم اما کار نکرد فکر کنم من متوجه نشدم
یه داخلی رو باید بفرستم سمت callback ای که تعریف کردم؟ و بعد از بیرون اون داخلی رو بگیرم؟ یعنی در قسمت تماسهای ورودی؟
(راستی من لینک ایوان دارم که 4 رقمی هست و 4 رقم دوم هم همون داخلی ام هست)
زمانیکه این داخلی رو فرستاده باشم سمت call back، وقتی این شماره هشت رقمی رو میگیرم میگه تو شبکه وجود ندارد
اما زمانیکه این داخلی رو فرستاده باشم سمت مثلا یه ivr ساده قشنگ کار میکنه
بنظر خودم مشکلم همینجاست
اصلا باید داخلی رو Set Destination فرستاد سمت call back یا یه جور دیگه است؟
نظر
هنوز هیچ نظری ارسال نشده است!
پاسخ پذیرفته شده Pending Moderation
0
رای
بازگشت
کسی کمک نمیکنه؟
نظر
0
رای
بازگشت
آره حرف شما درسته
منم به همین نتیجه رسیدم
می تونید این کارو انجام بدین که تماس هنگ بشه و بعد سیستم که زنگ زد بره روی ای وی آر و س÷س با فشردن کلیدی به شما خط بده
نظر
0
رای
بازگشت
مشکل من اینه که سیستم بهم زنگ نمیزنه
نظر
0
رای
بازگشت
کسی کمک نمیکنه؟
نظر
0
رای
بازگشت
سلام
اگه سیستم باید به شماره ای که بهش زنگ زده شده خواسته باشه زنگ بزنه مستلزم اینه که کالر آیدیش توی ری÷رت ها بصورت صحیح دتکت شده باشه
شما برای این که ببینید می تونید ازش کار بکشید شماره خودتون رو با ÷رفیکس خروجی توی اون قسمت بنیوسید تا بببینید تماس میگیره یا نه
نظر
0
رای
بازگشت
سلام. از طریق softphone وقتی میخواید به بیرون زنگ بزنید یک شماره میگیرید تا خط آزاد شه؟
سیستم Call back اینطوریه که شماره ای که با شما تماس گرفته رو خود سیستم میگیره، حالا اگر dial patterni که تعریف کردید درست نباشه یا با شماره گیری 1 عدد خط آزاد شه، نمیتونه call بزنهو اینکه ارجاعش میدن به یک داخلی برای اینه که وقتی سیستم تماس میگیره از داخل کسی باشه که مستقیم جواب بده نه اینکه باز بیافته روی IVR.
نظر
0
رای
بازگشت
سلام دوستان من یک الستیکس 2.3.0 دارم و callback رو فعال کردم ، ارتباط هم برقرار میشه و گوشیم زنگ میخوره ، ولی مشکل اینه که بعد از 1 ثانیه که گوشی رو برمیدارم قطع میشه و مرتب دوباره بعد از 10 ثانیه که تعریف شده دوباره بهم خط میده و قطع میشه تا زمانی که جواب ندم یا reject کنم ، مشکل رو کسی میدونه چیه راهنماییم کنه ؟؟
نظر
  • صفحه :
  • 1

هنوز به این موضوع پاسخی داده نشده است

دسته بندی ها

سیستم های تلفنی کدباز
  1. 107 پست
  2. 0 زیرمجموعه
سیسکو Cisco
  1. 61 پست
  2. 0 زیرمجموعه