با یه مقدمه کوچیک (برای یکسری آموزش میشه و برای یکسری یادآوری ) میرم سر سوال خودم
همانطوری که اساتید اینجا می دونن ما تو شبکه های داخلی برای کاهش jitter and latency از Qos استفاده می کنیم ( توضیحات هر کدام از این واژه ها به فارسی تو اینترنت هست )
اما تو شبکه اینترنت ما یه مشکلی داریم اینکه نودهایی که بین ما و مقصد هستن رو هیچ گونه کنترلی روشون نداریم
الف ) حالا سوال اینجاست که چجوری می تونیم این Qos رو تو سیسنم اینترنت پیاده سازی کنیم ؟؟؟
چون با این وضعیت ping و delay اینترنت ایران ، خیلی مسخره میاد سرویس voip داشتن تحت اینترنت ...
من خودم با سرعت حدود 8 مگ .. جیتر تو حالتی که از پروکسی استفاده نمی کنم تا 2000میلی ثانیه هم میرسه و این یعنی فاجعه ... ( برای ویپ حداکثر باید این مقدار پایین تر از 100 میلی ثانیه باشه که کیفیت زیاد افت نداشته باشه )
بهر حال باید راه حلی برای این موضوع باشه .. اما چجوری ؟؟؟
ب ) یکی از راه هایی که تو شبکه های داخلی به ذهن من میرسه اینه که مسیر حرکت رو به روتر ها بدیم که دیگه معطل پیدا کردن تو جدول آی پی هر روتر نشه و اینجوری حداقل تاخیر رو داشته باشیم
ولی باز روی اینترنت هیچ نظری نمی تونم بدم
ج ) نکته دیگه که به ذهنم میرسه و فکر کنم حتی ارزش تاپیک و بحث جدا داشته باشه اینه که سییتم وایبر چجوری کار می کنه ؟؟؟ اونم داره روی همین اینترنت کار می کنه .. چجوری داره این کیفیت رو میده ؟ اونم با این حجم ترافیک کاری برای کلاینت هاش ؟؟؟
خیلی دوست دارم بدونم کسی در این زمینه تحقیق کرده ؟؟ اصلا سوال پرسیده از جایی که وایبر عملکردش چجوریه ؟؟
ممنون میشم دوستان صاحب علم ، با حوصله پیگیر این مطلب باشن چون فقط بحث ویپ مطرح نیست .. خیلی کارهای دیگه هم میشه با این قضیه بهبود داد ..
[SIZE=3]لطفا زمان ارسال پست .. جوابتون مربوط به هر بخش میشه دقیقا اول پاسخ اسم هر از بخش های الف و ب و ج را بیاورید که نظم بگیره بحث
[/SIZE]
با تشکر