سلام
من به تازگی یک الستیکس راهاندازی کردم ، بدرستی کار میکنه ولی وقتی یک و یا چند بار شماره اشتباه که تعریف نشده در eyebeam وارد کنیم، ارور service unavailable میده و تا چند دقیقه کلا سرویس down میشه، لطفا میشه راهنمایی کنین
آره ، تا وقتی شماره را درست وارد میکنی همه چی کار می کنه [RIGHT][COLOR=#333333]وقتی یک و یا چند بار شماره اشتباه که تعریف نشده باشه وارد کنیم [/COLOR][COLOR=#333333]service unavailable میده[/COLOR][/RIGHT]
به طور مثال من تو الستیکس یک شماره ۱۰۰ تعریف کردم ، وقتی ۱۰۰ را شماره گیری میکنم درست کار میکنه ، ولی اگر چند بار یک شماره تعریف نشده در الستیکس مانند ۱۰۱ یا ۱۰۲ یا ۲۱۵ وارد کنم [RIGHT][COLOR=#333333] ارور service unavailable میده و تا چند دقیقه کلا سرویس down میشه یعنی دیگه 100 را هم نمیگیره و باز [/COLOR][COLOR=#333333]service unavailable میده!!!!![/COLOR][/RIGHT]
[COLOR=#000000][FONT=Verdana]دوست عزیز درسته باید یک ارور بده بعد همون لحظه که شمارهٔ جدید رو میگیریم باید کار کنه دیگه؟؟[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#000000][FONT=Verdana]یعنی بعد شمارهٔ ۲۰۰ که نیست ارور بده و بلافاصله وقتی ۱۰۰رو که تو الستیکس تعریف شده رو میگیریم باید کار کنه![/FONT][/COLOR]
[COLOR=#000000][FONT=Verdana]ولی اینطور نیست بعد ۵ ۶ دقیقه دیگه میتونیم ۱۰۰ رو بگیریم وگرنه باز ارور میده[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#000000][FONT=Verdana]ببنید من یه بار شماره ۱۰۰ رو میزنم تعریف هم کردم تو الستیکس خیلی خوب هم ویدئو هم وویس کار میکنه ، ولی وقتی بعدش یک شماره که در الستیکس تعریف نشده رو میزنم (فرض کنین به جای ۱۰۰ به اشتباه ۱۰۰۰) ارور میده ، و بعد از آن همون شمارهٔ ۱۰۰ که تعریف شده و کار میکرد رو بزنم باز هم ارور میده . این ارور تا ۵ و یا ۶ دقیق هست، تا این که خودش درست میشه.[/FONT][/COLOR]
[RIGHT][COLOR=#333333]vi /etc/asterisk/chan_dahdi.conf[/COLOR]
[COLOR=#333333]داخل این فایل گزینه های زیر رو این طور ست کنین:[/COLOR]
[COLOR=#333333]busydetect=yes[/COLOR]
[COLOR=#333333]busycount=3
یعنی این رو انجام بدم درست میشه؟؟[/COLOR][/RIGHT]
دوست عزیز این مشکل از Eyebeam است، احتمالا از سایت دانلود کردید، آخرین نسخه کرک شده متاسفانه این ایراد را دارد، برای اینکه مطمئن شوید می توانید هر موقع این اتفاق افتاد Eyebeam را ببندید و دوباره اجرا کنید خاهید دید می توانید شماره گیری کنید....