1. omidaria
  2. عمومی - ایزابل، الستیکس، فری پی بی اکس ...
  3. دوشنبه, 13 مهر 1388
با سلام
بنده براي كسب تجربه يك دستگاه GSM gateway كه سيم كارت ميخوره و 2 پورت شبكه هم دارد را براي مدت محدود در اختيار دارم ،
و طوريكه شنيده ام براي انجام كارهاي Terminiation , orgination استفاده ميگردد.
سوال اول اينكه Termination , orgination چه سيستمي هست و چگونه كار ميكند
سوال دوم اينكه چگونه ميتوان اين دستگاه را به Elastix ارتباط داد ، IP هم 192.168.2.5 هست . تا جاييكه اطلاع دارم بايد ترانك تعريف شود !! اما براي ترانك secret and username لازم است كه من نمي دانم چيست .
سوال سوم بعد از ارتباط اين دستگاه با elastix چگونه ميتوان با ان ارتباط بر قرار كرد مثلا من دوتا سيم كارت ايرانسل گذاشتم و اگر خواسته باشم مثلا دوستم براي تست از خونه توسط اينترنت بتونه با موبايل من از طريق سرور elastix و اين دستگاه تماس بگيره من بايد چه اطلاعاتي را در اختيار دوستم بزارم.

و آيا اينكه با انجام اينكار من Termination انجام دادم يا Origination ؟

منتظر جواب شما عزيزان هستم زيرا دستگاه مدت محدودي در دسترس هست و من هم علاقه مند يادگيري !

با تشكر
نظر
هنوز هیچ نظری ارسال نشده است!
پاسخ پذیرفته شده Pending Moderation
0
رای
بازگشت
سلام،
اول از همه راجع به ترمينيشن و اوريجنيشن، اين اصطلاحات بيشتر در زمينه تلفن بين الملل و تبادل ترافيك مطرح مي شوند.
اوريجينيشن: وقتي كه شما براي تماس با شماره اي در خواستي را به يك Carrier ويا سرور VoIP ديگري مي فرستيد تا اون سيستم تماس شما رو از طريقي كه مي دونه بر قرار كنه، در اين حالت شما اوريجينيشن انجام داديد...
ترمينيشن: وقتي كه در خواستي براي تماس با يك شماره براي سرور شما مي‌آيد و شما از طريق خطوط شهري درخواست كننده را به مقصد مورد نظرش و از طريق خطوط شهري متصل مي‌كنيد، اين هم ميشه ترمينيشن كه در ايرات ترمينيشن مكالمات بين الملل ممنوعه

من با GSM Gw ها كار نكردم ولي بايد ببينيد با چه تروتكلي كار مي كنه...
نمي دونم شايد آنها هم از تروتكل SIP پشتيباني بكنند در اين حالت بايد مثل يك VoIP Gateway‌ رجيستر بشه
بايد يك Sip‌ترانك بسازيد. براي اين كار هم بايد بتونيد روي كانفيك اين دستگاه تون كاربر و رمز تعريف كنيد تا در هنگام ساخت Sip ترانك بر روي الستيكس مورد استفاده قرار بگيره..

موفق باشيد
نظر
0
رای
بازگشت
ممنون از رااهنمايي

اين دستگاه دقيقا يك VOIP gateway هست كه به جاي FXO از GSM يا سيم كارت و از دو پروتكل Sip , H323 پشتيباني ميكنه ، من تنظيمات دستگاه را ست كردم و بهش يه user و secret دادم روي پرتكل sip در در اين دستگاه peer را نيز IP سرور Elastix را دادم در زير تنظيماتي كه در كانفيك دستگاه ميشه ديد :
[Registrar:reg]
RegId=192.168.0.6
RegOwnId=user@192.168.0.6
RegUser=user
RegPwd=password
RegPing=20
RegExpires=3600
;*END CONFIG*

خوب حالا من بايد در elastix يك ترانك تعريف كنم ، چظور لطفا راهنمايي كنيد. كه كدام فيلد ها بايد پر گردد.
بعد از تعريف ترانك آيا Outband route هم نياز هست كه تماس ها را به اين دستگاه بفرستد ؟
192.168.1.6 مربوط به elastix و 192.168.1.100 مربوط به voip gateway هست.

با تشكر
نظر
0
رای
بازگشت
سلام ببخشید میخواستم بدونم که مارک این دستگاهی که دارید چیه میخوام بخرم :) ولی نمیدونم GSM GATWAY کدومشون خوبه و بصرفه است .
با تشکر
نظر
0
رای
بازگشت
برای اضافه کردن ترانک این پست رو ببینید:
[url]http://voipiran.io/forum/index.php/topic,162.msg582.html#msg582[/url]
برای ایجاد امکان تماس باید outbound route تعریف کنید. من جزییات واسط گرافیکی رو به خاطر ندارم ولی فایل sip.conf شما باید چیزی شبیه این باشه:
[left]
[your friend]
type=friend
host=dynamic
username=blah
secret=blah
context=siptomobile

[/left]
برای گیت وی هم در sip.conf باید چیزی شبیه این عبارات رو داشته باشید:
[left]
[voipgateway]
type=friend
host=192.168.1.100
secret=blah
context=siptomobile

[/left]
برای اینکه بتونید از سافت فون به موبایل تماس برقرار کنید باید در فایل extensions.conf شبیه این عبارات رو داشته باشید:
[left]

[siptomobile]
exten=> _X.,1,Answer()
exten=> _X.,n,Dial(sip/voipgateway/${EXTEN})
exten=> _X.,n,Hangup()

[/left]
امیدوارم سوتی نداده باشم.
نظر
  • صفحه :
  • 1

هنوز به این موضوع پاسخی داده نشده است

دسته بندی ها

سیستم های تلفنی کدباز
  1. 107 پست
  2. 0 زیرمجموعه