سلام و عرض خسته نباشید
دوستان من داخل انجمن راجع به این موضوع گشتم ولی نتونستم جوابم رو پیدا کنم
داخل شرکت یک دستگاه سانترال قدیمی داریم که تعدادی پرسنل بهش متصل هستند . یک Elastix هم راه اندازی کردم با یک کارت 4 پورت اتکام FXO . علاوه بر اینا برای ارتباط این دستگاه سانترال به شبکه VoIP بهمون پیشنهاد یک ATA دادن تک پورت... بجای کارت FXS !!! اینم پیشنهادی بود که مدیر شرکت قبول کرده بود بدون هماهنگی ما !
حالا من اصلا نمیفهمم چطور این ATA میتونه سانترالو به الاستیکس وصل کنه و تماسها بدون مشکل از هر دو طرف انجام بشه ؟!
از بیرون که تماس میگیرن میان به خط FXO و میان داخل قوانین استریسک و میرن روی منشی و شماره داخلی رو میگیرن و مثلا IP Phone زنگ میخوره ... ATA رو هم رجیستر کردم به استریسک به عنوان یک داخلی دیگه و با اتصال یک تلفن بهش اونم میتونه تماس برقرار کنه ... فقط نمیدونم چطور میتونم وقتی کسی تماس میگیره میره روی منشی تلفنی بتونه با شماره های داخلی سانترال هم ارتباط برقرار کنه ؟؟؟
میشه لطفا بفرمایید چه درگاهی به کجا و چه تنظیمی باید انجام بشه ؟! راستش خیلی واسم مبهمه ! نمیدونم چطور تماس از شبکه سانترال از طریق ATA به شبکه VoIP میاد و برعکسش هم همینطور
خیلی ممنون میشم ! فکرم درگیر شده اساسی و منبعی هم پیدا نکردم ...
منطق این سانترال رو نفهمیدم که چطوری باید تماسها رو انتقال بدیم ... خیلی ممنون میشم ... منتظرتون هستم دوستان خوب