1. حامد کاظمیان
  2. عمومی - ایزابل، الستیکس، فری پی بی اکس ...
  3. سه شنبه, 17 مرداد 1391
سلام

دوستان من در حال حاضر دارم از واک استفاده می کنم و متاسفانه با مشکل عجیبی روبرو شدم.
SSH Password رو عوض کردم، از اون به بعد دیگه نمی تونم رو وب واک Login کنم.
راهی هست که بشه WEB Password رو Reset کرد؟
یه چیزایی در مورد Reset کردن Password روی Elastix خوندم:

/usr/bin/sqlite3 /var/www/db/acl.db "UPDATE acl_user SET md5_password = '`echo -n imanidiotandforgotmypassword|md5sum|cut -d ' ' -f 1`' WHERE name = 'admin'"

اما جواب نداد. کسی می تونه توی این موضوع کمکم کنه؟

ممنون
نظر
هنوز هیچ نظری ارسال نشده است!
پاسخ پذیرفته شده Pending Moderation
0
رای
بازگشت
اول از همه باید اینو بگم که با عوض کردن رمز Shell رمز asterisk / elastix یا افزونه هایی مثل FreePBX تغییری نمیکنه ، احتمالا شما تعییرات دیگه ای هم روی سرورتون اعمال کردین.
در هر حال از مسیر var/www/db/ فایل acl.db رو ویرایش کنید و برای کاربر admin (یا هر کاربر دیگه ای که مد نظرتون هست) رمز جدید رو تنظیم کنید. دو نکته مهم هم وجود داره : اول اینکه ساختار این فایل بصورت SQL Lite هست و دوم اینکه رمز رو باید بصورت MD5 وارد کنید ، تقریبا تمام زبان های فعال برنامه نویسی دستوری رو بصورت درونی برای ایجاد این نوع خروجی دارن.
نظر
0
رای
بازگشت
با تشکر از راهنمایی شما، آیا راه ساده تری برای این مورد وجود نداره؟ چون
من با vi این فایل acl.db رو باز کردم، اصلاً نفهمیدم کجا رو باید Edit کنم، اصلاً admin پیدا نکردم. فکر کنم بهش دست نزنم بهتر باشه.
نظر
1
رای
بازگشت
حامد عزیز خمت تون عرض کردم که فایل بصورت SQL Lite هست و مسلما محتویاتش بصورت plain text نیست ، پس نمی تونید با ابزار هایی مثل vi یا nano دستکاریش کنید. توی وب جستجو کنید ، ابزار های مرتبط زیادی رو می تونید پیدا کنید.
نظر
  • صفحه :
  • 1

هنوز به این موضوع پاسخی داده نشده است

دسته بندی ها

سیستم های تلفنی کدباز
  1. 107 پست
  2. 0 زیرمجموعه
سیسکو Cisco
  1. 61 پست
  2. 0 زیرمجموعه